Ο Schwarzenegger σπάει τη σιωπή του - Η σκληρή μάχη που δίνει με την υγεία του & κανείς δε γνώριζε
Instagram / schwarzenegger
Hollywood

Ο Schwarzenegger σπάει τη σιωπή του - Η σκληρή μάχη που δίνει με την υγεία του & κανείς δε γνώριζε

Ο Arnold Schwarzenegger έσπασε τη σιωπή του και μίλησε ανοιχτά για τη σκληρή μάχη που δίνει για την υγεία του, μετά την είδηση ότι του τοποθετήθηκε βηματοδότης.

Ο Arnold Schwarzenegger τον τελευταίο καιρό διανύει δύσκολες στιγμές, καθώς μέσα σε λίγους μήνες έχει κάνει τρεις επεμβάσεις ανοιχτής, καθώς είχε ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς.

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου - Τι συνέβη;

https://www.instagram.com/reel/C4vhO5qx9K8/

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε podcast πριν από λίγες μέρες ο 76χρονος ηθοποιός αποκάλυψε: “Την περασμένη Δευτέρα, έκανα μια χειρουργική επέμβαση. Μου τοποθετήθηκε βηματοδότης. Με συμβούλευσαν επίσης ότι ήταν καιρός να προχωρήσω σε αυτό, επειδή κάποιος ουλώδης ιστός από την προηγούμενη χειρουργική επέμβαση είχε κάνει τον καρδιακό μου παλμό ακανόνιστο. Ήταν έτσι για μερικά χρόνια, οπότε έμεινα σε επαφή με την ιατρική μου ομάδα και την επισκεπτόμουν τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο για να κάνω πλήρη έλεγχο και να δω πώς τα πάει η καρδιά μου.

Οι γιατροί μου μού είπαν ότι ήταν πιο σημαντικό από ποτέ να παρακολουθώ την κατάσταση, και έκανα συνεχή έλεγχο, ανταλλάσσοντας πληροφορίες για τον καρδιακό ρυθμό από το σπίτι. Γνωρίζαμε ότι ο καρδιακός παλμός ήταν ακανόνιστος και η φανταστική μου ομάδα τον παρακολουθούσε. Μου είπαν ότι θα με ενημέρωναν όταν θα ήταν καιρός για βηματοδότη.

https://www.instagram.com/reel/C1r6MmepL_j/

Πήγα για τον κανονικό μου έλεγχο στις αρχές Μαρτίου, καθώς πήγαινα στο Arnold Sports Festival, και μου έκαναν μια πλήρη σειρά εξετάσεων. Όταν επέστρεψα στο Λος Άντζελες, σαν να ήταν γραφτό, μιλούσα με έναν από τους καλύτερους φίλους μου. Μου είπαν ότι του τοποθετήθηκε βηματοδότης, ότι η ανάρρωση ήταν γρήγορη και ότι τα επίπεδα ενέργειάς του είχαν επιστρέψει στο κανονικό τους επίπεδο.

Την ίδια μέρα που μίλησα με τον φίλο μου, ένας από τους γιατρούς μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι αφού εξέτασε όλα τα αποτελέσματα και τα δεδομένα μου και γνωρίζοντας ότι είχα έξι εβδομάδες μέχρι να γυρίσω τη δεύτερη σεζόν του FUBAR, ήταν καιρός να το κάνω.

schwarzenegger

Τους είπα ότι θα σταματούσα στο Κλίβελαντ επιστρέφοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο και θα το κάναμε. Τη Δευτέρα, πήγα στο χειρουργείο και μου εγκατέστησαν τον βηματοδότη. Αυτή είναι η ζωή με ένα γενετικό πρόβλημα καρδιάς. Αλλά δεν θα με ακούσετε να παραπονιέμαι".

Ο Arnold Schwarzenegger διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι πλέον αναρρώνει και ότι ήδη αισθάνεται καλύτερα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved