Τζον Γκούντμαν: Πώς ο σταρ του Χόλιγουντ κατάφερε να χάσει 90 ολόκληρα κιλά!
Hollywood

Τζον Γκούντμαν: Πώς ο σταρ του Χόλιγουντ κατάφερε να χάσει 90 ολόκληρα κιλά!

Έφτασε να ζυγίζει 180 κιλά και πλέον είχε φτάσει ο... κόμπος στο χτένι για τον Τζον Γκούντμαν που γνωρίσαμε σε εμβληματικούς ρόλους με τα παραπανίσια κιλά του, όμως πλέον είναι ένας άλλος άνθρωπος. 

Ο διάσημος ηθοποιός μέσα σε περίπου πέντε χρόνια κατάφερε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά που τον βάραιναν και να αποκτήσει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής που όμως συνεχίζει να μην έχει να κάνει καμία σχέση με τη γυμναστική και την άθληση.

Μάρλον Μπράντο: 100 χρόνια μετά τη γέννησή του, παραμένει ένα χολιγουντιανό είδωλο! Η θυελλώδης ζωή

goodmand.jpg

Όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, η γυμναστική είναι κάτι που δεν έχει στην καθημερινότητά του όμως σκοπεύει να ξεκινήσει από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο διάσημος ηθοποιός επίσης παραδέχτηκε ότι το διάστημα της καραντίνας κατά την πανδημία του κορονοϊού πήρε τις αποφάσεις για τη ζωή του και έτσι ξεκίνησε διατροφή για να αλλάξει διατροφικές συνήθειες και να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά. Τότε ήταν που είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να περπατάει με τα σκυλιά του και κάπως έτσι βοήθησε τον οργανισμό του να χάσει κιλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζον Γκούνμαν το 2007 είχε κληθεί να κάνει ακόμα μία υπέρβαση του εαυτού του αφού αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού. Έδωσε μεγάλη μάχη όμως κατάφερε πλέον, 17 χρόνια μετά να παραμένει νηφάλιος.

Πλέον είναι αγνώριστος και έχει αποφασίσει να ζει μία ζωή όπως την είχε ονειρευτεί.

Δείτε το βίντεο παρακάτω από το Στούντιο 4:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved