Hollywood

Οι Spice Girls επανενώθηκαν για τα 50α γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ -Το πάρτι κόστισε 250.000 λίρες!

Gossip-tv Team

Του έδωσε και κατάλαβε η Βικτόρια Μπέκαμ στον εορτασμό των 50ών γενεθλίων της αφού οργάνωσε ένα αξέχαστο birthday party όπου έδωσαν το παρών όλα τα μέλη του πιο επιτυχημένου γυναικείου band στον κόσμο! 

Η Μελ Μπι, η Έμα Μπάντον, η Μέλανι Σι και η Τζέρι Χόρνερ τίμησαν με την παρουσία τους την καλή τους φίλη Βικτόρια Μπέκαμ, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως σχεδιάζουν μία επανένωση στο άμεσο μέλλον. Όλα αυτά αφού τραγούδησαν την παλιά τους επιτυχία «Stop» η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 - Τα γενέθλια & το ρετιρέ σε ουρανοξύστη του Μαϊάμι που κόβει την ανάσα!

Beckham.jpg

Instagram / victoriabeckham

Ανάμεσα στους 100 καλεσμένους της εορτάζουσαν ήταν ο Τομ Κρουζ, ο Τζέισον Στέιθαμ, η Έβα Λονγκόρια, η Σάλμα Χάγιεκ, ο Γκόρντον Ράμσεϊ και αρκετοί ακόμα διάσημοι φίλοι της Βικτόρια και του Ντέιβιντ.

Η λαμπερή βραδιά κόστισε 250 χιλιάδες λίρες και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πήρε τη Βικτόρια στην πλάτη του για να μην περπατήσει με τις πατερίτσες λόγω του πρόσφατου τραυματισμού της στο πόδι.

Η μέρα των γενεθλίων της Βικτόρια πάντως ήταν ξεχωριστή και για έναν ακόμα λόγο. Η ίδια συγκινήθηκε όταν είδε τα λουλούδια που είχαν φτάσει σπίτι της.

«Ω, Θεέ μου, μόλις γύρισα σπίτι σε όλα αυτά τα απίστευτα λουλούδια. Είναι απίστευτο. Δεν έχω δει ποτέ τόσα πολλά λουλούδια, κυριολεκτικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Πέρασα την πιο υπέροχη μέρα. Νιώθω να με αγαπούν πολύ, νιώθω πολύ τυχερή. Αυτό είναι τρελό. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο» ακούγεται να λέει η ίδια στο βίντεο κατά το οποίο απαθανάτισε τους χώρους του σπιτιού της γεμάτους με τα λουλούδια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved