Ρήγας-Αποστόλου: Πρόταση συνεργασίας σε ηθοποιό που θα συζητηθεί
Showbiz

Ρήγας-Αποστόλου: Πρόταση συνεργασίας σε ηθοποιό που θα συζητηθεί

Πρόταση για συνεργασία έκαναν στον Γιώργο Καπουτζίδη οι Ρήγας-Αποστόλου για τον χειμώνα, καθώς επιθυμούν διακαώς να ηγηθεί της επιθεώρησης που ετοιμάζουν για το θέατρο Λαμπέτη.

Πριν από λίγο καιρό επικοινώνησαν με τον δημιουργό του «Παρά Πέντε» και ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησαν να βρίσκεται στο σχήμα που ήδη συγκροτούν. Μάλιστα, άφησαν εν λευκώ το ενδεχόμενο, αν επιθυμεί, να γράψει και τα κείμενα του στην επιθεώρηση που ετοιμάζουν. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί, αφού στο μυαλό του για τον χειμώνα είχε άλλα σχέδια, που έχουν να κάνουν με τη μικρή οθόνη.

Προηγουμένως οι Ρήγας – Αποστόλου είχαν στραφεί στην Άβα Γαλανοπούλου, εξασφαλίζοντας τη συνεργασία της, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια. Το «ναι», σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχει πει και η Ρένια Λουιζίδου.

Αυτή την εποχή οι συγγραφείς προσπαθούν να αποσπάσουν τις υπογραφές όλου του θιάσου που θα ερμηνεύσει τα επιθεωρησιακά κείμενα που θα γράψουν στο παρά πέντε της πρεμιέρας, για να μη λείπει από την παράσταση η επικαιρότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved