Τόλης Βοσκόπουλος: Οι 5 στιγμές που -λογικά- θα θέλει να ξεχάσει
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι 5 στιγμές που -λογικά- θα θέλει να ξεχάσει

Όλοι οι επώνυμοι έχουν στιγμές «φάουλ» κατά τις οποίες θα προτιμούσαν να έχει ανοίξει η γη να τους καταπιεί παρά να τις θυμάται ο κόσμος που τους αγαπά. Έτσι και ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει τις δικές του στιγμές που θα ήθελε να ξεχάσει.


Η λήξη του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου το 1995 αφήνει άφωνο το πανελλήνιο εξαιτίας της σκληρότητάς της. Εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές με φόντο θλιβερές λεπτομέρειες για τα εν οίκω του έγγαμου βίου τους και το μοίρασμα της περιουσίας.



Η συνεργασία με την Καίτη Γαρμπή το 2003 δεν ήταν από τις επιτυχημένες στην καριέρα του. Το σχήμα του REX κατέβασε ρολά νωρίτερα από τη λήξη της σεζόν, ενώ το ντουέτο «Εμείς» δεν κατάφερε να περάσει στα ραδιόφωνα.


Το 2010 το Πρωτοδικείο αποδέχεται ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου εξαιτίας της άρνησης της κοπέλας να υποβληθεί σε τεστ DNA, όπως είχε ζητήσει ο τραγουδιστής. Η υπόθεση ακόμη εκκρεμεί, καθώς η Χαρά πλέον δέχεται να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας.


Την άνοιξη του 2010 η Αντζελα Γκερέκου παραιτείται από υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού εξαιτίας των μεγάλων χρεών του Τόλη στην Εφορία. Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, το Πρωτοδικείο καταδίκασε τον τραγουδιστή σε τριετή φυλάκιση με αναστολή για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.


Η ιστορία των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων στοίχισε πολύ στον λαϊκό βάρδο. Τον Μάιο του 2010 εισήχθη εσπευσμένα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με καρδιολογικά προβλήματα. Του τοποθετήθηκε βηματοδότης ώστε να αντιμετωπιστούν οι επαναλαμβανόμενες αρρυθμίες. Πηγή: Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved