Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο χώρος του θεάματος είναι εθισμένος στην αρπαχτή και στο ρίξιμο»
Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο χώρος του θεάματος είναι εθισμένος στην αρπαχτή και στο ρίξιμο»

Για τα αίτια της κρίσης αλλά και τις αλλαγές που έχει επιφέρει η τελευταία διετία στη ζωή, το θέατρο και την τηλεόραση μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αχελώος tv.


«Η κρίση ίσως είναι και η θεραπεία της ελληνικής κοινωνίας, θα μας κάνει πιο δημιουργικούς, πιο δαιμόνιους, λιγότερο τεμπέληδες. Υπάρχει αντίφαση του λαού που από την μια βρίζει τους πολιτικούς και από την άλλη από τους ιδίους ζητάει να βρούνε την λύση. Πως μπορώ να γιαουρτώνω αυτόν που τον καλώ να μου λύσει το πρόβλημα
Εκτός και εάν πει ο λαός το πρόβλημα μου θέλω να μου το λύσουν οι στρατιωτικοί να γίνει μια χούντα και να πάει αλλιώς, όμως δεν γίνεται έτσι», δηλώνει ο ηθοποιός και συνεχίζει:


«Ο κάθε άνθρωπος διαλέγει που θα καταστραφεί, άλλοι στις γυναίκες, άλλοι στα χαρτιά., εγώ αποφασίσει το πάθος που θα αφήσω τα λεφτά μου είναι οι ταινίες.

Στην Ελλάδα από την γενιά μου δεν είμαστε πάνω από είκοσι ηθοποιοί που έχουμε μια οικονομική δυνατότητα, οι υπόλοιποι είναι κοντά στα όρια της φτώχιας.
Ο χώρος του θεάματος είναι εθισμένος στην αρπαχτή και στο ρίξιμο. Σαραντάρισα και ντρέπομαι να παρουσιάσω την μουσική μου. Γραφώ μουσική για τις ταινίες μου και παίζω πιο προσωπικά», καταλήγει ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved