Ακύρωσαν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ οι «Kings of Leon»
Showbiz

Ακύρωσαν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ οι «Kings of Leon»

Την παραδοχή από τον Τζάρεντ Φόλογουιλ ότι το συγκρότημα Kings of Leon αντιμετωπίζει προβλήματα, ήρθε να επιβεβαιώσει η απόφαση του συγκροτήματος να ακυρώσει την αμερικανική περιοδεία του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το συγκρότημα, ανέφερε ότι τα μέλη των Kings of Leon αισθάνονται «απαίσια (για την ακύρωση της περιοδείας), αλλά, προκειμένου να δώσουν στους θαυμαστές τους τα σόου που δικαιούνται, έχουν ανάγκη από αυτό το διάλειμμα».

Ο Κάλεμπ Φόλογουιλ είχε αποχωρήσει λίγες ημέρες νωρίτερα από τη σκηνή, στη μέση ζωντανής εμφάνισης του συγκροτήματος στο Ντάλας.

Ο τραγουδιστής αρνήθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, ενώ ο Τζάρεντ βγήκε στη σκηνή λίγο αργότερα και είπε: «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν είναι δικό μας το φταίξιμο. Είναι του Κάλεμπ. Δεν μπορεί να παίξει».

Το επόμενο βράδυ αναβλήθηκε συναυλία του συγκροτήματος στο Χιούστον του Τέξας. Η επίσημη ανακοίνωση μιλούσε για «εξάντληση από τη ζέστη και αφυδάτωση», η οποία προκάλεσε προβλήματα στις φωνητικές χορδές του τραγουδιστή.

Ωστόσο, ο Τζ.Φόλογουιλ ανέφερε στο Twitter, απευθυνόμενος στους θαυμαστές του συγκροτήματος: «Ξέρω ότι δεν είστε ηλίθιοι. Υπάρχουν προβλήματα στο συγκρότημα πολύ μεγαλύτερα από το ότι δεν πίνουμε αρκετό Gatorade».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved