Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκαλύπτει τα μυστικά των Fab5
Showbiz

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκαλύπτει τα μυστικά των Fab5

Έκλεψε τις εντυπώσεις πέρσι στο « Dancing with the stars» και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και φέτος με τους Fab5. Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά που μίλησε στο «Πολύ Μπλα Μπλα» για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.


Ο Τρύφωνας λοιπόν στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 θα αναλάβει να φροντίσει τα μαλλιά και τα… νύχια των υποψήφιων ανδρών που θα απευθυνθούν στην εκπομπή για να σουλουπωθούν. «Ο Ψινάκης είναι ο λατρεμένος μου! Τον αγαπώ πολύ», δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς και περιέγραψε τον ρόλο του στο Fab 5. «Έχουμε κάνει μόνο μία συνάντηση με τους υπόλοιπους. Εγώ θα τους πιάνω και θα τους σουλουπώνω. Δηλαδή, θα κάνω μαλλιά πρόσωπο, λαιμάκια, ξέρεις!», συμπλήρωσε ο Τρύφωνας.


Μαζί του όμως θα έχει τον Ηλία Ψινάκη που θα αναλάβει να μάθει στον υποψήφιο τρόπους συμπεριφοράς και γενικά να διαμορφώσει την εικόνα του, τον Λάκη Γαβαλά που θα ασχοληθεί με το ενδυματολογικό, τον Π. Φασούλη που θα του δώσει συμβουλές διατροφής και tips για το πώς θα φτιάξει ένα ρομαντικό γεύμα και τον Γ. Μέρλο που θα διακοσμεί τον προσωπικό χώρο του κάθε υποψηφίου.

Όπως είπε και ο Τρύφωνας Σαμαράς καυγάδες μεταξύ των πέντε δεν υπάρχουν ακόμα, αν και δεν έχουν προλάβει κιόλας να βρεθούν μεταξύ τους για να ξεκινήσουν οι κόντρες. Τη Δευτέρα λοιπόν ξεκινούν τα γυρίσματα και μέχρι στιγμής η εκπομπή έχει παραλάβει 8.000 αιτήσεις! Μάλιστα αρκετές από αυτές τις έχουν στείλει οι γυναίκες ή οι κοπέλες των ανδρών που τους στέλνουν στην εκπομπή για γενικό… ρεκτιφιέ!!!








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved