Βρετανοί απαγόρευσαν σε διάσημο Κύπριο τραγουδιστή να προβάλλεται το video clip του!
Showbiz

Βρετανοί απαγόρευσαν σε διάσημο Κύπριο τραγουδιστή να προβάλλεται το video clip του!

Το μουσικό κομμάτι και βίντεο κλιπ «NOiSE» του SNiPER προκάλεσε πανικό και αναστάτωση στο Ηνωμένο Βασίλειο με αποτέλεσμα να πάνε την προώθηση του μερικές μέρες πίσω και να αναγκάσουν τον καλλιτέχνη να προβεί σε άμεσες αλλαγές!


Το τραγούδι του διάσημου Κύπριου τραγουδιστή που επρόκειτο να μεταδοθεί από τα Βρετανικά ραδιόφωνα και μουσικά κανάλια από την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε - πανικό και αναστάτωση λόγω κάποιων σκηνών και φράσεων που έχει το εν λόγω τραγούδι.




Το μουσικό κομμάτι και βίντεο έχουν απροσδόκητα απαγορευθεί από τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση λόγω βλασφημίας και εικόνες που θεωρήθηκαν ακατάλληλες, βάση πάντα των κανόνων ραδιοτηλεόρασης. Το κομμάτι επρόκειτο να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο αγγλικό κανάλι Channel AKA και σε διάφορους Αγγλικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αυτό το Σαββατοκύριακο.



Αυτή τη στιγμή η δισκογραφική εταιρία του καλλιτέχνη 3FIFTY7 ετοιμάζει τις κατάλληλες εκδοχές για να μπορεί να γίνει εφικτή η δημοσίευσή του. Το κομμάτι «NOiSE» είναι ένα μείγμα μουσικών ειδών, από hip-hop και Heavy Metal με ένα άγγιγμα από Dubstep και οι στίχοι του φέρνουν στοιχεία από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του κόσμου, όλα σε ένα τραγούδι. Είναι γνωστή πλέον η μοναδική καλλιτεχνική προσέγγιση του SNIPER προς την μουσική που παντρεύεται με την ειλικρινή του γνώμη σχετικά με τα ρηχότητα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής σήμερα. Οι οπαδοί και οι θαυμαστές του έδειξαν άμεσα την υποστήριξή τους στον SNiPER μέσο τών προσωπικών του ιστοσελίδων σε Facebook και Twitter χρησιμοποιώντας ειδικά στο Twitter την φράση #GodDamn, που ήταν άλλωστε και ο κύριος λόγος για την απαγόρευσή του .
Το τρέιλερ του βίντεο έχει κυκλοφορήσει στο YouTube, δίνοντας μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε και τα views ήδη άρχισαν να ανεβαίνουν μετά τα τελευταία νέα της απαγόρευσης. Οι θαυμαστές του θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 11 Οκτωβρίου για να δουν τη full version του κομματιού.



Ο SNIPER έχει ήδη κερδίσει την προσοχή των μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών του Ηνωμένου Βασιλείου από αυτό το καλοκαίρι με το freestyle του διάσημου Hip-Hop κομματιού -πρόσφατη επιτυχία Whiz Khalifa του «Black & Yellow ». Το freestyle του SNiPER ονομάζεται «Black and White" και έγινε το πιο hot κομμάτι στην Αγία Νάπα φέτος ειδικά με την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ τον Σεπτέμβριο του προσελκύοντας πάνω από 50.000 views μέσα σε 5 ημέρες. Θαυμαστές και μη είναι ακόμη περίεργοι για το τι να περιμένουν στις 11.11.11, μια ημερομηνία η οποία αγκαλiάζει σε μεγάλο βαθμό τις ιστοσελίδες του SNiPER αυτή τη στιγμή.
Ακούστε το τραγούδι και δείτε το «απαγορευμένο» video clip!








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved