Απατεώνας «έγδυσε» γνωστούς καλλιτέχνες!
Showbiz

Απατεώνας «έγδυσε» γνωστούς καλλιτέχνες!

Ένας Ελληνοαμερικανός «επενδυτής», μόνιμος τρόφιμος Κορυδαλλού πήγε να μπλέξει γνωστούς καλλιτέχνες!

Την κρίση εκμεταλλεύτηκε αετονύχης, με πλούσιο ποινικό μητρώο και αρκετά χρόνια προϋπηρεσίας στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να βάλει στο χέρι δημοφιλείς καλλιτέχνες του θεάτρου και της μουσικής! Ο εν λόγω άντρας, αφού έδωσε τα χέρια για συνεργασία με τους επιχειρηματίες ενός από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας, σήκωσε τα μανίκια και άρχισε δουλειά.

Σύμφωνα με την Espresso, εκτός από τους επιχειρηματίες, τα σχέδια του πίστεψαν οι Πάνος Μεταξόπουλος, Νεκτάριος Σφυράκης, Σπύρος Ιωάννου και ο DJ Κώστας Γόνης. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του «επενδυτή», το φιλόδοξο σχήμα -που θα περιελάμβανε τραγούδι και πρόζα- θα συμπλήρωναν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Μαντώ, ο Κώστας Μακεδόνας, η Ελένη Βιτάλη και η Ευρυδίκη!

Οπως μάλιστα ισχυριζόταν, είχε προχωρημένες επαγγελματικές επαφές με όλους τους τραγουδιστές προκειμένου να πλαισιώσουν το φιλόδοξο σχήμα του.

Ολο αυτό το παραμύθι κράτησε περίπου 15 ημέρες και μόλις αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του «Ελληνοαμερικανού» άρχισαν να πέφτουν βροχή οι μηνύσεις στη Γενική Ασφάλεια Αττικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved