Χρήστος Λούλης: «Η δήλωσή μου για τη Μακρυπούλια ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου»
Showbiz

Χρήστος Λούλης: «Η δήλωσή μου για τη Μακρυπούλια ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου»

Ο Χρήστος Λούλης φαίνεται πως μετανιώνει συνεχώς για τη δήλωση που είχε κάνει σε συνέντευξη του κατά το παρελθόν σχετικά με το υποκριτικό ταλέντο της Ζέτας Μακυπούλια.

«Η δήλωσή μου για τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου γιατί έχουν περάσει δύο χρόνια και ακόμα με ρωτούν για αυτή», δήλωσε στο περιοδικό «Elle» ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως δεν πρόκειται να ξανά κάνει ποτέ παρόμοια δήλωση. «Οι φόβοι και οι ελπίδες είναι τα εμπόδιά μου στο δρόμο προς την ελευθερία, όπως θα έλεγε κι ένας καλός βουδιστής ή χριστιανός, σαν αυτόν που θέλω να γίνω», ανέφερε.

Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, ενώ παραδέχθηκε ότι όταν ακούει το όνομα της Χρυσής Αυγής αισθάνεται φόβο. «Η Ελλάδα κινδυνεύει να παραδοθεί στους φασίστες που δεν είναι μόνο νεοναζί. Τον μικρό καθημερινό φασιστάκο να φοβάστε. Υπάρχει φασισμός που κάνει έναν οδηγό να αδιαφορεί για τους πεζούς, έναν πεζό να πετάει σκουπίδια στο πεζοδρόμιο, κάποιον να βιαιοπραγεί εναντίον μιας θεατρικής παράστασης. Αυτές οι συμπεριφορές μεγαλώνουν μέσα μας και στο τέλος γινόμαστε φασίστες. Δεν είναι μόνο ακροδεξιό γνώρισμα, είναι ανθρώπινο και απάνθρωπο».

Όσο για το αν υπάρχουν ήρωες σήμερα στην Ελλάδα; «Είναι όλοι αυτοί που δεν έχουν φύγει έξω και όσοι αντέχουν να αντιστέκονται στον καθημερινό φασισμό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved