Η… ανταπάντηση του Μουτσινά στην Γκαγκάκη
Showbiz

Η… ανταπάντηση του Μουτσινά στην Γκαγκάκη

Η μια απάντηση μετά την… άλλη. Χθες ήταν Κατερίνα Γκαγκάκη αυτή η οποία μέσα από τηλεοπτική εκπομπή βγήκε και μίλησε για την κόντρα της με τον Νίκο Μουτσινά και αυτός όπως είναι φυσικό, σήκωσε το γάντι και της… ανταπάντησε μέσα από το «Δέστε τους».

Φυσικά και δεν θα άφηνε ασχολίαστα τα όσα είπε η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 αναφορικά με τα όσα έχει πει για εκείνη όλον αυτό τον καιρό.

«Χιούμορ έκανε! Δεν πιστεύω πως την έχει ενοχλήσει όπως την ξέρω εγώ. Κι αν την έχει ενοχλήσει, δεν το κατάλαβα με τον τρόπο που το είπε!» είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Βέβαια γιατί κι εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Διορθωτής! Αν δεν διορθώσω πέντε ανθρώπους μες την εβδομάδα, κλαίω για την ημέρα που έφυγε! Θα ήθελα να πιστεύω πως έχει γελάσει πολύ μ΄αυτό, και δεν την έχει ενοχλήσει! Πάντως εγώ κάτι κενά, τα έχω ελεύθερα το απόγευμα. Όποτε μπορείς, να με πάρεις τηλέφωνο Κατερίνα! Είμαι διαθέσιμος. Όλη αυτή τη γνώση και την πείρα, ειδικά από τους 6 μήνες του ΑΝΤ1, μπορώ να στη μεταδώσω με πολύ μεγάλη μου χαρά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved