Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η μετακόμιση έκανε καλό στη σχέση της με τους γονείς της
Showbiz

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η μετακόμιση έκανε καλό στη σχέση της με τους γονείς της

Σε νέο δικό της σπίτι έχει μετακομίσει εδώ και λίγο καιρό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φεύγοντας για πρώτη φορά από το πατρικό της και την οικογενειακή εστία. 

Τελικά, όπως λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, αυτό βοήθησε τη σχέση της με τους γονείς της Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη.

«Ήρθε η ώρα γι΄αυτόν τον «απογαλακτισμό»! Η μετακόμιση ήταν αποτέλεσμα της ωρίμανσής μου, της ανάγκης να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Δεν είχα, όμως, φόβο για να ζήσω εντελώς μόνη μου» είπε η ίδια και συνέχισε:

«Οι γονείς μου με κατάλαβαν, αλλά δεν κοίταξα ποτέ πίσω μου, γιατί δεν ένιωσα πως θα αποχωριστούμε ή θα χαθούμε. Η απόσταση που έχουμε τώρα μεταξύ μας με βοήθησε στο να δω πόσο τους αγαπώ, πόσο τους έχω ανάγκη. Ήταν κάτι που έκανε καλό στη σχέση μας. Πριν είχα τη σιγουριά πως κάθε μέρα θα τους έβλεπα. Τώρα φροντίζω να τους βλέπω και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Τους βάζεις μέσα στο χρόνο σου, στις προτεραιότητές σου, δεν είναι πια δεδομένοι στην καθημερινότητά σου».

- Η μητέρα σας, η Ισιδώρα Σιδέρη, είχε μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι. Νιώσατε κάποια στιγμή πως και λόγω της ανατροφής σας θυσίασε τα θέλω της και άφησε την καριέρα της για χάρη της οικογένειας;

«Το ότι γεννήθηκα σίγουρα άλλαξε τη ζωή της μητέρας μου. Ακόμα κι αν άφησε κάποια πράγματα στην καριέρα της, εγώ δεν το εισέπραξα ως θυσία, αλλά ως ανάγκη της».

- Το νέο σπίτι δημιουργεί ελευθερία. Σας είναι εύκολο να συμβιώσετε και με έναν άλλον άνθρωπο, ενδεχομένως τον σύντροφό σας;

« Σίγουρα σε αλλάζει, αλλά από τη στιγμή που έμαθα πως μπορώ να φροντίζω εμένα πρωτίστως και τώρα πια είμαι σε θέση να φροντίζω και έναν άλλον άνθρωπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved