Το διάφανο φόρεμα της Κούρκουλου, οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της Middleton και το ξέσπασμα του Λιάγκα
G-Sexy

Το διάφανο φόρεμα της Κούρκουλου, οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της Middleton και το ξέσπασμα του Λιάγκα

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε σιγά σιγά στο τέλος της και τα θέματα για άλλη μια φορά ήταν πολλά.

Ωστόσο, ήταν μερικά που ξεχώρισαν , αφού σας τράβηξαν περισσότερο την προσοχή. Πάμε να δούμε το top 5 της εβδομάδας έτσι όπως εσείς το δημιουργήσατε.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε μπροστά σε συναδέλφους του για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να χωρίζει με την Φαίη Σκορδά. Το ζευγάρι πιστεύει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα όταν διάβασε τα όσα γράφονται.

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχει μεγαλώσει. Ο Δημήτρης μοιάζει πολύ στον γνωστό ηθοποιό και πλέον όλοι μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο πατέρας του.

Η Εριέττα Κούρκουλου πήγε στο πάρτι του Ηλία Ψινάκη και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της. Όχι μόνο επειδή ήταν λαμπερή και όμορφη, αλλά και επειδή το φόρεμά της ήταν διάφανο σε μερικά σημεία.

Η Kate Middleton βγήκε από το νοσοκομείο κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της και έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα William. Η χαρά του βασιλικού ζεύγους είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Την ώρα που η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William και το μωρό έκαναν την εμφάνισή τους στην είσοδο του νοσοκομείου, τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά.


Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Σήμερα, έχει επιστρέψει στη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο, αναλαμβάνοντας μάλιστα χρέη σκηνοθέτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved