Πάρος... Η αλλιώς η Αντιμύκονος για τους επώνυμους!
Showbiz

Πάρος... Η αλλιώς η Αντιμύκονος για τους επώνυμους!

Μπορεί πολλοί celebrities να επισκέπτονται την Μύκονο, όμως αρκετοί προτιμούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την Πάρο! Αυτό το γραφικό κυκλαδίτικο νησί επιλέγουν αρκετοί επώνυμοι της showbiz για να χαλαρώσουν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους!

Όλοι εντυπωσιάζονται από τα καταγάλανα νερά, τις αμμουδερές παραλίες, τα γραφικά σοκάκια αλλά και το νόστιμο φαγητό, που μπορεί κανείς να απολαύσει σε παραδοσιακές ταβέρνες!

Πρώτος και καλύτερος, ο Γιάννης Πάριος, ο οποίος έχει εκεί σπίτι και παραθερίζει όλο το καλοκαίρι! Τον τραγουδιστή επισκέπτεται η πρώην σύζυγός του, Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και τα παιδιά του ανεβάζουν η φωτογραφίες στο διαδίκτυο από τον επίγειο παράδεισό τους! Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος και αυτός έχει εξοχικό στο νησί, κάθε χρόνο το επισκέπτεται με την παρέα του.

Φέτος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να κάνει τις πρώτες οικογενειακές διακοπές της στην Πάρο. Η Μάρα Ζαχαρέα και ο σύζυγός της, Θόδωρος Ρουσόπουλος είναι αυτές τις μέρες στο νησί και θα απολαύσουν τα μπάνια τους έως και τις 20 Αυγούστου, αφού μετά η δημοσιογράφος θα αναλάβει τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του star! Ακόμα το gossip-tv.gr εντόπισε αυτές τις μέρες την Όλγα Τρέμη, την Έλλη Στάη, τον Κώστας Χαρδαβέλλας, τον Θέμος Αναστασιάδης, τον Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος αλλά και την Μάρω Μαύρη επέλεξαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Πάρο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved