Best θέματα εβδομάδος μέρος… 2ο
Showbiz

Best θέματα εβδομάδος μέρος… 2ο

Και επειδή τα θέματα που προκάλεσαν τον περισσότερο σχολιασμό, αλλά και τράβηξαν το ενδιαφέρον είναι… αρκετά, δείτε παρακάτω το δεύτερο μέρος των bestτων περασμένων ημερών.

Ξεκινάμε λοιπόν. Ρόκκος για Λιάγκα: «Ήταν πρόστυχο! Χρησιμοποίησε το όπλο της τηλεόρασης για να μου κάνει «κακό». Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό Mou» και απάντησε σε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του για εκείνον, o οποίος έκανε χιούμορ σχετικά με τις τέσσερις γυναίκες του τραγουδιστή.

Συνεχίζουμε με την συγκλονιστική αποκάλυψη της Στέλλας Γεωργιάδου στο facebook. Η Στέλλα Γεωργιάδου αποκάλυψε στο facebook της μία συγκλονιστική ιστορία, μια ιστορία του 1974!

Ποιο κανάλι σημείωσε το αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης του 2%; Πώς τα πήγαν οι εκπομπές; Τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές;

Για όλα όσα αφορούν στη ζωή της μίλησε η Φαίη Σκορδά η οποία αφήνει ένα... παραθυράκι για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της!

Τέλος ποιος ηθοποιός στο «Παρά πέντε» έγινε οδηγός πούλμαν, λόγω κρίσης; Η κρίση ανάγκασε ηθοποιό του θρυλικού πλέον σίριαλ «Παρά πέντε» να αλλάξει επάγγελμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved