Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Στέλλας Γεωργιάδου στο facebook
Showbiz

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Στέλλας Γεωργιάδου στο facebook

Η Στέλλα Γεωργιάδου αποκάλυψε στο facebook της μία συγκλονιστική ιστορία, μια ιστορία του 1974!


Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι όμως...Το 1974, αμέσως μετά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, λάβαμε κάποια δέματα με δώρα, από παιδιά στην Ελλάδα.

Ηταν γεμάτα παιχνίδια , ρουχαλάκια για τον Χειμώνα κ παραμυθάκια. Δείγμα αγάπης και συμπαράστασης στις δύσκολες μέρες που περνούσαμε. Ένα τέτοιο δέμα έλαβε κι ο Ξάδελφος μου, που μεγαλώναμε μαζί ήμασταν σαν αδέλφια και βιώναμε αγκαλιά όλη τη θηριωδία του πολέμου, στις αγνές ψυχούλες μας. Για να ευχαριστήσει την μικρή -άγνωστη- φίλη του, έστειλε αυτή τη φωτογραφία και η μαμά μου , (μιας κι εμείς μόλις είχαμε ξεκινήσει το σχολείο) έγραψε στο πίσω μέρος της,
"Σου στέλλω μια φωτογραφία για να με γνωρίσεις. Μαζί μου είναι και η εξαδέλφη μου Στέλλα. Μένουμε μαζί στο ίδιο σπίτι. " 39 χρόνια αργότερα (πριν λίγες μέρες δηλαδή) πάω στην Παθολόγο μου στην Αθήνα και βγάζει αυτή τη φωτογραφία απ' το συρτάρι της και μου λέει. "Νομίζω πως είσαι εσύ το μικρό κοριτσάκι στη φωτογραφία". Έπαθα σοκ. Πράγματι ήμουν εγώ!!! Η Παθολόγος μου είναι το άγνωστο κοριτσάκι που έστειλε τότε το δέμα με δώρα και έδωσε τόση χαρά στον ξαδελφούλη μου.!!!!!!! Δάκρυσα !! Τι λέει ο νόμος των πιθανοτήτων; Απίστευτο;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved