Η αποκάλυψη της Σκορδά για την εγκυμοσύνη, τα κλάματα της Μπεκατώρου και τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των επωνύμων!
Showbiz

Η αποκάλυψη της Σκορδά για την εγκυμοσύνη, τα κλάματα της Μπεκατώρου και τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των επωνύμων!

Ευχάριστα και χαρούμενα πέρασε αυτή η εβδομάδα με τους επώνυμους να κάνουν – επιτέλους- ευχάριστες αποκαλύψεις αλλά να μπαίνουν σιγα σιγά σε Χριστουγεννιάτικο mood!


Πάμε να δούμε όμως ποια ήταν τα θέματα που διαβάσατε ξανά και ξανά την εβδομάδα που μας πέρασε! Πρώτο θέμα έρχεται η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την εγκυμοσύνη! Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε σε Χριστουγεννιάτικο bazaar και αποκάλυψε ότι είναι έγκυος. Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν είναι έγκυος και εκείνη με χιούμορ απάντησε αφού πλέον η κοιλιά της έχει φουσκώσει αρκετά: «Πόσους κουραμπιέδες να έφαγα πια βρε παιδιά;», αποκαλύπτοντας έτσι το μεγάλο της μυστικό!
Αμέσως μετά έρχεται το θέμα με τις σοκαριστικές εικόνες από πάρτι... οργίων πασίγνωστης ηθοποιού με μαριχουάνα και κοκαΐνη. Ο λόγος για το ξέφρενο πάρτι που οργάνωσε πριν από λίγες μέρες η Lindsay Lohan στην έπαυλή της στο Μαϊάμι το οποίο απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα και οι πρώτες φωτογραφίες που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας τα είχε όλα. Από ποτά και σφηνάκια, μέχρι ναρκωτικά όλων των ειδών, ακόμα και κοκαΐνη!
Τρίτο θέμα κατά σειρά είναι τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των επωνύμων! Οι επώνυμοι της σόουμπιζ στόλισαν τα σπίτια τους και «ανέβασαν» φωτογραφίες στις προσωπικές της σελίδες στα social media.
Σκυτάλη παίρνει η απίστευτη η αλλαγή της «κοντής» από το Παρά Πέντε. Στο σίριαλ ήταν η αδικημένη νύφη της Θεοπούλας, η οποία δεν την συμπαθούσε καθόλου και δεν ήθελε να την βλέπει στα μάτια της. Την έλεγε συνέχεια «κοντή» και ανάξια για τον γιο της. Ωστόσο στην πραγματικότητα η Κατερίνα Θεοχάρη είναι μια γυναίκα όμορφη και sexy. Τέλος, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός η φάρσα που έκαναν στην Μαρία Μπεκατώρου! Μια πλάκα στάθηκε αφορμή να «ταράξει» την παρουσιάστρια και να βάλει τα κλάματα στον «αέρα»! Τι συνέβη; Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος, οπότε οι συνεργάτες της σκέφτηκαν να της κάνουν μια πλάκα με αποτέλεσμα η Μαρία να πάθει... «πλάκα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved