Η κόρη του Πασχάλη συνθέτει και μαγεύει
Showbiz

Η κόρη του Πασχάλη συνθέτει και μαγεύει

Η Ζηνοβία Αρβανιτίδη συνθέτει όμορφες μουσικές, τις τραγουδάει και υπογράφει το σάουντρακ και τα τραγούδια για μια ταινία-έκπληξη με τις φωνές του Διονύση Σαββόπουλου και του Ψαραντώνη.

Την ίδια στιγμή, ντύνει μουσικά θεατρικές παραστάσεις στο Λονδίνο και ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μόσχα, με σκοπό να γράψει μουσική για ρωσικό κανάλι!
«Φαντάσου ότι μόλις που θυμάμαι ένα τηλεοπτικό σίριαλ, του BBC νομίζω, που έτυχε να το δω ως μαθήτρια Δημοτικού αλλά αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω είναι η αποτύπωση που είχε πάνω μου το άκουσμα της μουσικής. Κατάλαβα ό,τι μαγικό συνέβαινε με τη μουσική επένδυση που συνέδεε ιδανικά τις εικόνες» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Πιστεύει πως ό,τι και να γίνει οι καλές δουλειές βρίσκουν τελικά το φως; «Ασφαλώς, αλλά υπό προϋποθέσεις, αφού σημαντικό ρόλο παίζουν και οι συγκυρίες. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως ό,τι και αν συμβεί, ο καλλιτέχνης θα βρει τελικά τον τρόπο να εκφραστεί δημιουργικά, μια και η ορμή δεν τον αφήνει. Τον κατατρώγει η ανάγκη να καταθέσει έργο ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Δεν έχει σημασία τι θα του πουν οι υπόλοιποι, αρκεί να πιστεύει ότι μιλάει με τη δική του φωνή, ότι ακολουθεί την πορεία προς τη δημιουργία και το φως».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved