Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν έχω καμία λάλα με το γάμο στη ζωή μου»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν έχω καμία λάλα με το γάμο στη ζωή μου»

«Δαιμονίζομαι, γιατί δεν έχω καμία λάλα με το γάμο στη ζωή μου και ξαφνικά έχω απαντήσει σε αυτή την ερώτηση 600 φορές κι έχει γίνει τίτλος 200, ενώ δεν περιστρέφεται η ύπαρξη μου γύρω από αυτό», απαντά η Μαίρη Συνατσάκη όταν την ρωτούν για τον Μύρωνα και τον... γάμο τους!

«Με κάνουν να πουλάω τη σχέση μου, ενώ δεν με αφορά καθόλου αυτό», λέει στο Instyle. Με τον Μύρωνα ήρθαν κοντά μέσα από τη δουλειά. «Προέκυψε να συνεργαστούμε και σιγά σιγά, πολύ σιγά, προχώρησε. Τίποτα εξαιρετικά fabcy σαν ιστορία» λέει στο Instyle.

Από τον Άκη Πετρετζίκη μέχρι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όλοι λένε πως ο Μύρωνας έχει ταλέντο στην κουζίνα. «Εύχομαι σύντομα να μαγειρεύει και για πολύ κόσμο. Είναι γεννημένος για αυτό». Κι αν κάποιοι φανταστούν πως η αγάπη του για την κουζίνα ξεκίνησε μέσα από τη φιλία του με τον Άκη, η αλήθεια είναι πως όλα ξεκίνησαν από ένα δείπνο στο Βαρούλκο. «Δεν ξενυχτάμε, δεν πίνουμε, δεν καπνίζουμε, αλλά αποφασίσαμε να πάμε σε ένα καλό εστιατόριο. Και πάθαμε σοκ με τη γεύση. Αυτό ήταν το έναυσμα για να αρχίσει να ασχολείται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved