Κιντάτος:«Ο θάνατος του πατέρα μου και η αρρώστια της μητέρας μου δεν είναι λόγος για να με ψηφίσει ο κόσμος»
Showbiz

Κιντάτος:«Ο θάνατος του πατέρα μου και η αρρώστια της μητέρας μου δεν είναι λόγος για να με ψηφίσει ο κόσμος»

Η λαϊκή φωνή του team του Αντώνη Ρέμου είναι στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς που δείχνει. Ένα λαϊκό παιδί με πολύ χιούμορ που δεν παίρνει πιο σοβαρά από ότι χρειάζεται τη συμμετοχή του στο The Voice και το ενδεχόμενο να είναι αυτός νικητής του παιχνιδιού το βράδυ.


-Λευτέρη τελικά είσαι ο νικητής του The Voice;

«Τον νικητή του The Voice δεν θα τον κρίνω εγώ, θα τον κρίνει ο κόσμος. Αν θέλει ο κόσμος να είμαι ο νικητής θα είμαι και θα το χαρώ πάρα πολύ»

-«Φοβάσαι» τις τρεις «ανταγωνίστριές σου;

«Τον αντίπαλό μου έχω μάθει να τον σέβομαι και όχι να τον φοβάμαι. Δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι τα κορίτσια. Τα σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πολύ καλές. Θα πάμε να βγάλουμε τον εαυτό μας, να βγάλουμε τον coach μας ασπροπρόσωπο και ότι είναι να γίνει θα γίνει»

-Αν παρακολουθούσες το παιχνίδι εκτός, ποια θα ψήφιζες εσύ από τις τρεις κοπέλες που έφτασαν ως εδώ;

«Θα ψήφιζα μάλλον την Αίμιλη, γιατί εκτός του ότι είναι 16 χρονών παιδάκι, όπως και η Αρετή αλλά αυτά που έχει τραγουδήσει είναι πιο «κοντά» σε εμένα»

-Σε συνέντευξη που μόλις κυκλοφόρησε και από την οποία μάθαμε πολύ προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής σου, όπως το θάνατο του πατέρα σου όταν ήσουν στα blind auditions αλλά και το πρόβλημα υγείας της μητέρας σου, ευχαρίστησες δημόσια τον Ant1. Γιατί;

«Όταν έγινε το συμβάν με τον πατέρα μου, ήμουν εδώ. Πρώτα το έμαθε η παραγωγή και μετά το έμαθα εγώ. Ουσιαστικά το έμαθα από την παραγωγή. Και ζήτησα να μην ειπωθεί τίποτα γιατί δεν ήθελα να κάνω τον «Βασιλάκη Καϊλα» στο Voice. Και η αντιμετώπιση που είχε και ο σεβασμός που έδειξαν με έκαναν να θέλω να τους ευχαριστήσω.»

-Πολλοί είπαν ότι ίσως «ξεπουλάς» αυτό το κομμάτι για περισσότερες ψήφους, μιας και κυκλοφόρησε η συνέντευξη μια μέρα πριν από τον τελικό...

«Θα σου απαντήσω ειλικρινέστατα. Ότι απάντηση έχω δώσει για το θέμα το οικογενειακό και τόσο προσωπικό είναι από ερώτηση. Δεν βγήκα ποτέ να πω, ξέρεις κάτι πέθανε ο πατέρας μου, ποτέ! Πήγα στο Θέμο και με έπιασε εξ' απήνης ο Περρής. Και στη συνέντευξη με ρώτησαν αν ισχύει ότι η μητέρα μου είναι άρρωστη όπως γράφτηκε σε εφημερίδα. Δεν είχα λόγο να το κρύψω»

-Ναι, αλλά αν ζητούσες να μην συμπεριλήφθη στη συνέντευξη φαντάζομαι ότι θα γινόταν σεβαστό...

«Μα δεν είχα λόγο να κρύψω κάτι. Είμαι ο Λευτέρης Κιντάτος και η ζωή τα έφερε έτσι που έχασα τον πατέρα μου και η μητέρα μου είναι άρρωστη. Δεν χρειάζεται ούτε να απολογηθώ γι' αυτό, ούτε να το κρύψω αυτό κι ούτε είναι αυτός λόγος για να με ψηφίσει ο κόσμος. Αυτή είναι η πραγματικότητα της δικής μου ζωής. Τόσο απλά. »

-Πως αντιμετωπίζεις όλο αυτό το θέμα της δημοσιότητας;

«Μα δεν έχει γίνει κάτι. Έχουμε βγει σε δέκα live στην τηλεόραση και μας ξέρει κάποιος κόσμος. Αύριο, μεθαύριο αν δεν συνεχίσει αυτό, αν δεν έχω μια πορεία, αν δεν είμαι αξιοπρεπής θα εξαφανιστώ και δεν θα υπάρχω. Πραγματικά το βλέπω έτσι. Η πορεία θα δείξει αν έχει γίνει κάτι»

-Ας υποθέσουμε ότι είσαι ο νικητής το βράδυ. Τι αλλάζει στη ζωή σου;

«Η ζωή μου έχει ήδη αλλάξει από το The Voice κι από τη μέχρι τώρα πορεία μου. Έχω γνωρίσει ανθρώπους κι έχω περάσει καταπληκτικές στιγμές μαζί τους και γενικά το όλο «ταξίδι» μέσα στο Voice ήταν εκπληκτικό. Και έχω ξαναπεί ότι προσωπικά δεν ήθελα να έρθω στο Voice από την αρχή και ήρθα από μια παρτίδα τάβλι που έχασα ένα στοίχημα με έναν φίλο. Τελικά καταλαβαίνω ότι αν δεν ερχόμουν θα το μετάνιωνα κάθε μέρα κι ευχαριστώ πολύ το Θεό που εκείνη τη μέρα έχασα. Γιατί είναι ότι πιο αξιοπρεπές έχω δει εγώ στην τηλεόραση μέχρι σήμερα. Οι coaches είναι διαλεγμένος ένας κι ένας. Δεν έχει γίνει ποτέ σε αυτό το παιχνίδι κανένα καραγκιοζιλίκι οπότε για μένα από αυτό το παιχνίδι όλοι μας μόνο κερδίσαμε»

-Ο Δήμος Μπέκε είπε πρόσφατα πως αν του ξαναδινόταν η ευκαιρία θα άλλαζε coach και θα πήγαινε στην Δέσποινα Βανδή. Εσύ αν ξανάρχιζες από την αρχή θα διάλεξες πάλι τον Αντώνη Ρέμο ή θα άλλαζες;

«Αν χρειαζόταν να ξαναδιαλέξω θα πήγαινα και πάλι στον Αντώνη Ρέμο με κλειστά μάτια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved