Ο Διαμαντής του «Μπρούσκο» εξομολογείται: «Τα χρήματά μου τα σπατάλησα στις γυναίκες»
Showbiz

Ο Διαμαντής του «Μπρούσκο» εξομολογείται: «Τα χρήματά μου τα σπατάλησα στις γυναίκες»

Ο Γιώργος Ζένιος έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» που υποδύεται τον Διαμαντή.

Στην Κύπρο είναι από τους καταξιωμένους ηθοποιούς τόσο του θεάτρου όσο και της τηλεόρασης. Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό «Omikron» εξομολογήθηκε ότι είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στη Κύπρο ενώ παραδέχτηκε ότι πολλά χρήματα τα έχει ξοδέψει για τις γυναίκες.


Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι είστε ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην Κύπρο.

Δεν δέχομαι να παίξω με λίγα χρήματα από θέση αρχής. Είμαι επαγγελματίας. Θα έρθω στην ώρα μου, θα σου βγάλω όλες τις σκηνές μου χωρίς κιχ. Αύριο έχω 27 σκηνές. Ούτε που με νοιάζει. Δούλεψα όμως σκληρά για να το καταφέρω. Και είμαι περήφανος γιατί σε όποια δουλειά κι αν ήμουν πήγε καλά, πέτυχε. Σε κάθε τι που κάνω δίνω την ψυχή μου. Και τώρα στο Μπρούσκο μπορεί να κλειστώ στο δωμάτιο μου Παρασκευή για να μελετήσω και να βγω έξω τη Δευτέρα.

Σήμερα ποια είναι η σχέση σας με τα χρήματα; Άλλαξε σε σχέση με το παρελθόν;

Μου αρέσει να τα παίρνω και να τα ξοδεύω όπου με ευχαριστεί. Να τα φυλάξω να τα κάνω τι σήμερα; Τα χρήματα είναι για να κινούνται.

Πού ξοδέψατε τα περισσότερα χρήματα στη ζωή σας;

Τα περισσότερα τα σπατάλησα στη διασκέδασή μου και σε γυναίκες. Έτυχε να δώσω 1000 λίρες σε ένα κέντρο για λουλούδια. Ήξερα ότι θα τα βγάλω την επόμενη μέρα και δεν με ένοιαζε. Ήταν λάθος αλλά έγινε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved