Red Hot Chili Peppers: Οι διακοπές τους στην Ελούντα!
Showbiz

Red Hot Chili Peppers: Οι διακοπές τους στην Ελούντα!

Με πλήρη μυστικότητα κατέφτασαν στο θέρετρο της Ελούντας τα μέλη των Red Hot Chili Peppers.

Ο μάνατζέρ τους είχε απλώς. Πριν από δέκα ημέρες το προσγειώθηκε με λίαρ τζετ στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές. Ηρθαν με ιδιωτικό αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Χίθροου, αμέσως μετά τη συναυλία τους στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο τραγουδιστής Anthony Kiedis έφτασε στην Κρήτη μαζί με τον γιο του, με τον οποίο καθημερινά επιδίδονταν σε θαλάσσια σπορ, ενώ ο μπασίστας Flea έφερε μαζί του και τους γονείς του, οι οποίοι επέλεξαν διαφορετικό πρόγραμμα από τα μέλη του συγκροτήματος.
Ελάχιστες ήταν οι φορές που βγήκαν εκτός ξενοδοχείου, ξυπνούσαν αργά το πρωί και περνούσαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας στις ιδιωτικές πισίνες που διαθέτουν οι πέντε σουίτες όπου διέμειναν.
Τις λίγες φορές που απαρνήθηκαν την ιδιωτικότητα και τη χαλάρωση στις σουίτες τους, πήγαν βόλτα με το σκάφος του «Εlounda Peninsula» βρίσκοντας απόμερους κολπίσκους για να κάνουν βουτιές και θαλάσσια σπορ. ∆εν παρέλειψαν, επίσης, να δοκιμάσουν παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με τη χωριάτικη σαλάτα και τον μουσακά, ενώ τα βράδια -σε μεγάλα κέφια- επιδίδονταν στην κατανάλωση κρητικού οίνου. Απέφυγαν να μοιράσουν αυτόγραφα ακόμη και στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, ενώ έκαναν επαινετικά σχόλια για το συγκρότημα που έπαιζε κάθε βράδυ διασκεδάζοντας τους υπόλοιπους θαμώνες του καταλύματος.
Είχαν, μάλιστα, ζητήσει από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να προμηθεύσουν με αρωματικά στικ και κεριά τις σουίτες τους, ενώ το προσωπικό καθαριότητας και οι μπάτλερ τούς είδαν να κάνουν ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης και γιόγκα. Τέλος, για δύο ημέρες ζήτησαν την αποκλειστική χρήση των χώρων του σπα προκειμένου να απολαύσουν τις υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των υπόλοιπων πελατών του ξενοδοχείου - ο Flea προτίμησε το τζακούζι και το μασάζ με hot stones και η υπόλοιπη παρέα το ταϊλανδέζικο με αρωματικά έλαια και αναζωογονητικά φύκια.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved