Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ήρθα πολύ κοντά στον θάνατο και ήταν πραγματικά σοκαριστικό»
Showbiz

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ήρθα πολύ κοντά στον θάνατο και ήταν πραγματικά σοκαριστικό»

Ως έφηβη, ήταν τσαμπουκαλού, κυκλοφορούσε με μαλλί μοϊκάνα, είχε τρία σκουλαρίκια στο πρόσωπο και το σώμα και έπαιζε ξύλο με τα κορίτσια μέχρι που έφαγε αποβολή από τον πατέρα της. Τι έγινε και... μεταλλάχθηκε μετά η Βανέσα Αδαμοπούλου;

«Εντάξει, δεν ήμουν και φρικιό. Ήμουν άγριο παιδί ποτέ δεν θα με έβλεπες με κούκλες και όλα αυτά τα πράγματα... Δεν ήμουν το ήσυχο κοριτσάκι, γι' και πήρα αποβολή από τον πατέρα μου. Είχαμε πάει εκδρομή στην Ακρόπολη με το σχολείο και εγώ με τις φίλες μου πήγαμε σε ένα ταβερνάκι και μέθυσα. Βέβαια, δεν γυρίσαμε με τα πούλμαν κι έτσι έφαγα αποβολή. Πέρασα μια έντονη εφηβεία, αλλά μετά ωριμασά... και ηρέμησα. Αυτή ήταν η μετάλλαξη μου!», αποκαλύπτει στο περιοδικό You, ενώ μιλά για τις στιγμές που έζησε από πολύ κοντά τον θάνατο.
«Δεν έφτασα εγώ προσωπικά, αλλά επειδή από νεαρή ηλικία έχω ζήσει πολλούς θανάτους στην οικογένεια μου, ήρθα πολύ κοντά του και ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Όλο αυτό που έζησα με έκανε να συμφιλιωθώ με την ιδέα του θανάτου. Δεν τον φοβάμαι πια, ξέρω ότι δεν είμαι άφθαρτη και ότι κάποια στιγμή θα «φύγω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved