Δημήτρης Αρβανίτης: «Το DΝΑ των «Κλεμμένων» παραμένει και εξελίσσεται»
Showbiz

Δημήτρης Αρβανίτης: «Το DΝΑ των «Κλεμμένων» παραμένει και εξελίσσεται»

Παραμένει στον Δημήτρη Αρβανίτη η επιμέλεια της σειράς Κλεμμένα όνειρα;

«Βεβαίως. Ο βασικός μύθος τελειώνει στο πρώτο επεισόδιο του επόμενου κύκλου. Θα έχουμε ένα spin up. Ο βασικός κανόνας σ' αυτό ήταν πως από το προηγούμενο καστ μένουν ελάχιστοι ηθοποιοί και ανανεώνονται ριζικά οι ρόλοι και οι ιστορίες. Όπως θα δείτε, εμείς το κάναμε με υψηλό επαγγελματισμό. Το DΝΑ των «Κλεμμένων» παραμένει και εξελίσσεται. Ο λόγος που διάλεξα τη Ρέινα Εσκενάζυ για να τα προχωρήσει είναι γιατί κατ' αρχήν έχουμε μια βαθιά και σε χρόνο συνεργασία. Στα νιάτα της ήταν βοηθός μου. Την εκτιμώ πολύ για τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Εργατικός άνθρωπος και με άποψη. Συνήθως εμείς οι σκηνοθέτες ψάχνουμε να βρούμε έναν άνθρωπο χωρίς άποψη, γιατί θέλουμε να επιβάλλουμε τη δική μας. Μια σειρά που έχει το ΒΝΑ της πρέπει να αποκτήσει και νέο με το spin up. Η Ρέινα είναι ιδανική» τόνισε στο TV Έθνος.
- Η «Δικαίωση» θα εξελίσσεται ταχύτατα χωρίς τη δομή καθημερινού. Στα πρώτα τέσσερα επεισόδια έχουμε 32 πρωταγωνιστικούς ρόλους! Ο τρόπος διήγησης και εκτέλεσης της παραγωγής είναι κινηματογραφικός. Τι θα δούμε λοιπόν στα «Κλεμμένα όνειρα»;
«Θα ξεκινήσουν με ένα διπλό επεισόδιο, το οποίο θα είναι το τέλος των υπαρχουσών ιστοριών και ταυτόχρονα η αρχή των επόμενων. Θα δούμε από την αρχή όλους τους νέους ήρωες. Όπως είπαμε, το DΝΑ της σειράς παραμένει. Ο Κωνσταντίνος Λάγκος θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής, η Ελισάβετ Μουτάφη συνεχίζει για πολλά επεισόδια και επίσης θα επανεμφανιστούν ήρωες όπως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ορέστης Τρίκας. Παραμένουν πολλοί από τους μαθητές. Οι νέοι ήρωες έχουν σχέση με το παρελθόν. Κεντρικός χώρος δράσης θα είναι το κολέγιο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved