Αντώνης Λουδάρος: «Έχω μεγάλη αγωνία για την εκπομπή, καλή αγωνία...»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Έχω μεγάλη αγωνία για την εκπομπή, καλή αγωνία...»

Για το πώς προέκυψε η παρουσίαση, αν θα ήθελε να κάνει κάτι ακόμη στον τηλεοπτικό τομέα αλλά και πόσο ρόλο παίζει η τηλεθέαση στην ψυχολογία των συντελεστών, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Λουδάρος.


Η παρουσίαση πώς προέκυψε; «Βλέποντας εκπομπές με τσίγκλαγε η παρουσίαση, άρχισα σιγά-σιγά να το σκέφτομαι. Έχει να κάνει με τη δική μου ωριμότητα, δεν έχει να κάνει με το ότι από την αρχή ήθελα να γίνω παρουσιαστής, ούτε νιώθω έτσι ούτε πάω να το κάνω για να λέγομαι παρουσιαστής. Δεν με αφορά αυτό, αλλά το ότι ξεκλείδωσα και είπα ότι θα το δοκιμάσω. Αναφέρομαι στο πρωινό Σαββατοκύριακο στον ΑΙpha, το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».
Έχει μείνει κάτι που θα ήθελες να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα;
«Δεν ξέρω... Δεν νομίζω ότι τα όνειρα ενός ανθρώπου ολοκληρώνονται με την παρουσίαση ενός προγράμματος. Δεν είμαι καν στην αρχή αυτού, πάω πραγματικά σε αυτό σαν τυφλός, νιώθω ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Πέρα από την τηλεθέαση, που αυτή τη στιγμή δεν με νοιάζει, είναι δουλειά άλλων, με νοιάζει η χημεία»
Δεν παίζει ρόλο η τηλεθέαση στην ψυχολογία των συντελεστών;
«Βεβαίως, αν πηγαίνει καλά, σίγουρα θα βοηθήσει όλη την ομάδα. Για να πετύχει, πρέπει να είμαστε ομάδα. Αυτό το ξέρω από το θέατρο, ξέρω να είμαι κομμάτι μιας ομάδας. Έχω μεγάλη αγωνία για την εκπομπή, καλή αγωνία...», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved