Φαίη Σκορδά: Η αλλαγή στην καθημερινότητα και η σχέση της με τον Λιάγκα
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Η αλλαγή στην καθημερινότητα και η σχέση της με τον Λιάγκα

Τα πρώτα χρόνια της κοινής ζωής της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν ανεμελιά, αποδράσεις. Πλέον οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει. Ήρθαν πιο κοντά μεταξύ τους ως ζευγάρι από τότε που έγιναν γονείς ή προκλήθηκαν περισσότερες εντάσεις;

«Νομίζω πως όλο αυτό εξαρτάται πρώτα από το πώς επηρεάζει ο ερχομός ενός παιδιού τον καθένα ως μονάδα και μετά ως ζευγάρι. Έχει να κάνει με το πόσο συνειδητά πήρες την απόφαση. Εμείς και τα δύο παιδιά τα κάναμε επειδή θέλαμε, δεν ήρθαν τυχαία. Για μένα η ζωή μου πια χωρίζεται σε δύο φάσεις: πριν και μετά τα παιδιά. Ο χαρακτήρας μου είναι ο ίδιος, αλλά δεν θα υπάρξει πια ούτε δευτερόλεπτο στη ζωή μου που δεν θα έχω στο μυαλό μου την έννοια των παιδιών. Έτσι, ναι, υπάρχουν στιγμές έντασης και άγχους στο ζευγάρι, αλλά υπάρχουν το ίδιο δυνατές στιγμές χαράς, ικανοποίησης -και ολοκλήρωσης» τόνισε στο InStyle.
Ακόμα και οι στιγμές που είναι οι δυο τους έχουν αλλάξει, ακόμα και εκεί πρωταγωνιστούν τα παιδιά. «Μπορεί να έχει αποκοιμηθεί δίπλα μας ο Γιάννης και εμείς να κοιτάζουμε φωτογραφίες του στο' κινητό, ενώ πριν λέγαμε "άντε κοιμήσου, να ηρεμήσουμε κι'εμείς λίγο"» λέει γελώντας. Όσο για τον Γιώργο, ενώ στο πρώτο τους παιδί τον πίεζε να συμμετέχει στο άλλαγμα, στο μπάνιο, στο κοίμισμα, στον Δημήτρη δεν τον πιέζει καθόλου. «Είδα πως, με το που μεγάλωσε λίγο ο Γιάννης, κάνουν τα πάντα μαζί. Συγκινούμαι με αυτό. Όπως όταν γύρισα στο σπίτι με το νεογέννητο, ο Γιώργος, που δεν κοιμάται καλά αν δεν έχει το χώρο του, πήρε τον Γιάννη μαζί του στο κρεβάτι, χωρίς να του το πω εγώ. Κατάλαβε πως το παιδί είχε την ανάγκη του και σκέφτηκε κι εμένα, που τον είχα άγχος για αυτή την περίοδο προσαρμογής με το μωρό» θυμάται τρυφερά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved