Σπύρος Χαριτάτος: «Πέρασα μια διετία χωρίς να απολαμβάνω τη δουλειά μου. Δεν «γέμισα»
Showbiz

Σπύρος Χαριτάτος: «Πέρασα μια διετία χωρίς να απολαμβάνω τη δουλειά μου. Δεν «γέμισα»

Ο Σπύρος Χαριτάτος επέστρεψε στην τηλεοπτική ενημέρωση με την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση ALPHA» το Σαββατοκύριακο.

Πόσο του είχε λείψει η TV; «Είμαι 22 χρόνια στην τηλεόραση - αν εξαιρέσεις τα τρία χρόνια που απείχα. Μου είχε λείψει το μέσον, κυρίως διότι είχα μάθει να δημιουργώ μέσα από αυτό, και όχι να είμαι απαραιτήτως ο ίδιος μπροστά στις κάμερες» τόνισε στο Πρώτο Θέμα

- Ποια ήταν η παρενέργεια της υπερέκθεσης από το «10 με 1 μαζί»;
«Αν δεν είσαι έτοιμος για την υπερέκθεση και σε μια αντίστοιχης λογικής ζωή, δεν σου αναγνωρίζεται το δικαίωμα να έχεις επιλογές. Και οι άλλοι σε κατατάσσουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Μαζί με τον Γιώργο Καραμέρο υπηρετούσαμε, όσο καλύτερα ήταν για εμάς δυνατόν, ένα ορισμένο είδος ενημέρωσης που ονομάζεται infotainment. Ήμουν υποχρεωμένος να ασχοληθώ με πολλά άλλα πράγματα εκτός από τη δουλειά μου, δηλαδή με τη δημόσια εικόνα μου, με το να δίνω κομμάτια της κοινωνικής μου ζωής στον κόσμο κ.λπ. Αυτό δεν μπορούσα να το ακολουθήσω γιατί δεν θα με έκανε ευτυχισμένο. Επίσης, είχα πολλή αγωνία για το αποτέλεσμα, διότι αγαπούσα πολύ την εκπομπή, τελικά όμως πέρασα μια διετία χωρίς να απολαμβάνω τη δουλειά μου. Δεν «γέμισα».

- Ποιο θεωρείς ότι ήταν τότε το αδύνατο σημείο σου;
«Αντί να απολαύσω τις στιγμές που ζούσαμε, άρχισα να αγχώνομαι, να αγωνιώ αν περνούν όλοι καλά με το εγχείρημά μας. Αλλά δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, διότι έμαθα πολλά καινούρια πράγματα μέσα από την εμπειρία του πρωινού.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved