Γιώργος Θεοφάνους: «Υπήρχε μια δόση εγωισμού, ξερολισμού και ίσως καβαλήματος»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Υπήρχε μια δόση εγωισμού, ξερολισμού και ίσως καβαλήματος»

Πολλές φορές τα ΜΜΕ έχουν παρουσιάσει τον Γιώργο Θεοφάνους ως έναν άνθρωπο καβαλημένο, οξύθυμο, που δεν μασάει τα λόγια του.

Είναι όντως αυτός ο πραγματικός του εαυτός; «Η τηλεόραση έχει την τάση να μεγεθύνει τα πράγματα. Το «α μικρό» το κάνει «Α κεφαλαίο». Αλλά σαφώς έχω δώσει κι εγώ τροφή, καθώς πολλές φορές ο τρόπος που εκφραζόμουν ήταν έντονος και σε κάποιες περιπτώσεις υπερβολικός. Υπήρχε μια δόση εγωισμού, ξερολισμού και ίσως καβαλήματος. Όμως, με το πέρασμα των χρόνων εξελίσσεσαι εσωτερικά, οι γωνίες αμβλύνονται και τότε καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να προβάλλεις την άποψή σου. Έχω προσπαθήσει να κάνω την αυτοκριτική μου και να γίνω πιο καλός άνθρωπος. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να πατούν το όνομά μου στο YouTube και να βλέπουν ακραίες συμπεριφορές, γιατί τότε θα ένιωθα διπλά ένοχος. Άλλωστε, αυτή την εποχή που γράφω μουσική για τη θεατρική παράσταση «Ηρακλής» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς, είδα την άλλη όψη των πραγμάτων. Είδα νεαρούς καλλιτέχνες να ξημεροβραδιάζονται στο σανίδι κάνοντας πρόβες και να εξελίσσουν τον εαυτό τους μελετώντας βιβλία. Εικόνα εντελώς διαφορετική από κάποια παιδιά που είναι απλά ωραία, έχουν μια καλή φωνή και πιάνουν το μικρόφωνο διεκδικώντας ένα μεροκάματο της τάξης των 150 ευρώ» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.


- Ο Σάκης είναι ηθοποιός;

«Moυ αρέσει αυτή η πλευρά του Σάκη, όπως μου αρέσει και όλη η ομάδα (Λιγνάδης, Παπαθεοχάρης κ.λπ.), όλοι όσοι συνεργάζονται στη φετινή παράσταση. Ο Ρουβάς είναι ένας λαμπερός άνθρωπος, μια μεγάλη αγκαλιά, που μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή εδώ και χρόνια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved