Stan: «Μακριά από εμένα οι αρρωστημένοι έρωτες»
Showbiz

Stan: «Μακριά από εμένα οι αρρωστημένοι έρωτες»

Μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι του Stan με τίτλο «Όταν αγαπάς».

Εκείνος τι κάνει όταν αγαπά; «Δίνω τα πάντα. Αφοσιώνομαι. Καταστρέφομαι και «φτιάχνομαι» ξανά ολοκληρωτικά» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Τι σημαίνει «καταστρέφομαι από αγάπη»;
«Σημαίνει ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπολογίζεις τίποτα. Ότι είσαι ικανός να διαλύσεις όλα όσα έχεις χτίσει με κόπο.»
-Λειτουργεί καταστροφικά ο έρωτας;
«Δεν ξέρω αν επιδιώκω να καταστρέφομαι μέσα από την αγάπη. Σίγουρα όμως μέσα από αυτήν αντλώ όλη μου την έμπνευση. Ο έρωτας επηρεάζει τόσο εμένα όσο και τη δουλειά μου.»
- Είσαι εύκολος μέσα σε μια σχέση;
«Όσο εύκολος μπορεί να είναι κάποιος που κάνει το επάγγελμα μου. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Εννοείς τους πειρασμούς της νύχτας; Οι πειρασμοί ποτέ δεν έπαιξαν ρόλο για μένα. Από τη στιγμή που νιώθω ότι καλύπτομαι 100% από τη σχέση μου, δεν κοιτώ αλλού. Μιλώ για τον τρόπο ζωής, τα ωράρια, το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις μου που με αναγκάζουν να λείπω πολλές ώρες, ακόμα και μέρες, από το σπίτι. Υπήρξαν σχέσεις που δεν το άντεξαν αυτό.»
- Δίνεις δεύτερες ευκαιρίες;
«Μπορώ να καταπιώ πολλά πράγματα. Είμαι υπομονετικός, αλλά έχω και κάποια όρια. Εφόσον ραγίσει το ποτήρι από κάτι, δεν θα καθίσω να περιμένω. Θα το σπάσω.»
- Η απιστία χωρά δεύτερη ευκαιρία;
«Όχι. Η απιστία πρέπει να γίνει ποινικό αδίκημα.»
-Έχεις βαλτώσει μέσα σε μια σχέση;
« Ναι. Με είχε πάρει από κάτω και πίστευα ότι δεν υπήρχε διέξοδος. Αυτή είναι η μια πλευρά του έρωτα. Η άλλη είναι τα φτερά που σου δίνει. Μακριά από εμένα οι αρρωστημένοι έρωτες.»
-Φαντάζομαι ότι ένα παιδί που μεγάλωσε σε νησί, και μάλιστα στην Πάρο όπως εσύ, δεν θα έχει απωθημένα με τις γυναίκες.
«Δεν μεγάλωσα κλεισμένος σε γυάλα. Από πιτσιρικάς έβγαινα. Από τότε μάλιστα που δεν έπρεπε να βγαίνω. Έκανα πράγματα από πολύ μικρός. Είχα ζήσει ήδη πολλές εμπειρίες πριν έρθω στην Αθήνα, όμως δεν ήμουν αρκετά ώριμος ώστε να τις διαχειριστώ και να τις φέρω στα μέτρα μου. Στην Αθήνα ωρίμασα. Κατάλαβα πότε πρέπει να υποχωρώ και πότε να κάνω ένα βήμα μπροστά.»
-Ανησυχούσες τους γονείς σου ως πιτσιρικάς;
«Είχαν το άγχος «μην μπλέξει το παιδί».
-Έμπλεξες;
«Μέχρι τώρα όχι. Τουλάχιστον όχι άσχημα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved