Ζέτα Μακρυπούλια: Το θέατρο, η τηλεόραση και το σινεμά οι μεγάλες της αγάπες!
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Το θέατρο, η τηλεόραση και το σινεμά οι μεγάλες της αγάπες!

Πού νιώθει περισσότερο «εντός έδρας» η Ζέτα Μακρυπούλια; Στο θέατρο, την τηλεόραση ή το σινεμά;


Η ίδια απαντά στη real: «Μμμ... Δεν ξέρω αν πρέπει να διαχωρίσω ένα. Είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, κι ας φαίνονται παρόμοια. Σίγουρα, ως παρουσιάστρια, έχω εξοικειωθεί από νωρίς με την τηλεόραση. Το θέατρο, πάλι, είναι μακράν το δυσκολότερο από τα τρία. Εκεί, έχω νιώσει αμηχανία, αλλά με το χρόνο, τις εμπειρίες, τις διάφορες συνεργασίες, αυτή η αμηχανία μαλακώνει. Το σινεμά το αγαπώ. Και θα ήθελα πάρα πολύ να δοκιμαστώ περισσότερο σ' αυτό, με ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους κάθε είδους, ακόμα και σε πράγματα που κανείς δεν έχει συνηθίσει να με βλέπει».

Η αλήθεια είναι ότι είστε συνυφασμένη με πράγματα λαμπερά και με την κωμωδία...

«Ξέρετε, οι προτάσεις που έρχονται είναι συνήθως ανάλογες με τη διαδρομή που έχεις κάνει. Όμως, θα ήθελα πολύ την ανατροπή. Στο σινεμά θα έκανα πράγματα που φοβάμαι να κάνω στην τηλεόραση, θα ήμουν πιο άνετη νομίζω. Γενικά, θέλω κι άλλου είδους ταινίες, όχι απαραίτητα κωμωδίες».

Με αφορμή τον τίτλο, «Στα καλά καθούμενα»: Προτιμάτε τις εκπλήξεις ή την οργάνωση και τον προσεκτικό σχεδιασμό;

«Και από τα δύο έχω δόσεις! Στο επαγγελματικό κομμάτι οφείλεις να είσαι πιο οργανωμένος, αλλά γενικά αγαπώ τις εκπλήξεις όπως τις αγαπάει ένα μικρό παιδί. Τις ευχάριστες, εννοώ»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved