Γιάννης Βούρος: Η στήριξη της γυναίκας του και οι σχέσεις με τις πρώην συζύγους του
Showbiz

Γιάννης Βούρος: Η στήριξη της γυναίκας του και οι σχέσεις με τις πρώην συζύγους του

Ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξή του μίλησε για τωρινή την σύζυγό του, Λένα Κώνστα αλλά και για τις πρώην συζύγους του Άννα Ανδριανού και Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

«Στη Λένα οφείλω πολλά. Το γεγονός ότι μπόρεσα να συγκροτηθώ, να μαζέψω τα κομμάτια μου, να οριοθετήσω τη ζωή μου. Μια γυναίκα στήριγμα, ειδικά τώρα που λόγω του Κρατικού Θεάτρου απουσιάζω από το σπίτι μας μεγάλα διαστήματα και δε μπορώ να συμμετέχω όσο θα ήθελα και όπως θα έπρεπε στη διαπαιδαγώγηση του γιου μας, του Αλέξη».

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ηθοποιό, Άννα Ανδριανού για την οποία είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ»: ««Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ιδιαίτερα φωτισμένο, έξυπνη. Ήμασταν πολύ νέοι όμως. Παρά το χωρισμό μας, κρατήσαμε μια πολύ καλή σχέση. Μετά το διαζύγιο συνεργαστήκαμε πολλές φορές. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν καθορίζονται από τις υπογραφές στο χαρτί του γάμου». Αλλά και για την μητέρα του γιου του, Στέφανου, την Νταίζη Σεμπεκοπούλου δήλωσε: «Μια γυναίκα "έξω καρδιά", με δίψα για γνώση και εξέλιξη, η χαρά προσωποποιημένη. Μείναμε αρκετά χρόνια μαζί και αποκτήσαμε τον Στέφανο. Διατηρούμε άψογες σχέσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved