Ευγενία Δημητροπούλου: «Ζω τη ζωή μου κανονικά, χωρίς κανέναν περιορισμό»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Ζω τη ζωή μου κανονικά, χωρίς κανέναν περιορισμό»

Πώς αντιμετωπίζει η Ευγενία Δημητροπούλου τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική της ζωή, όπως εκείνα που την ήθελαν ερωτευμένη με τον Άλκι Κούρκουλο.


Ευγενία, η προσωπική σου ζωή δεν έχει πάρει δημοσιότητα, με εξαίρεση κάποια περσινά δημοσιεύματα που σε συνέδεαν με τον 'Αλκι Κούρκουλο. Πώς τα αντιμετωπίζεις;
«Δεν προκαλώ και δεν με αφορά να ξέρει κανείς τι κάνω. Νιώθω πολύ άβολα να μιλάω για όλα αυτά, ακόμη και στους φίλους μου. Με πολύ λίγους ανθρώπους στη ζωή μου μοιράζομαι τα προσωπικά μου. Δεν μου είναι ευχάριστο να διαβάσω κάτι ή να δω φωτογραφία μου στα περιοδικά. Δεν με χαροποιεί να νιώθω ότι κάποιος με κουβεντιάζει για κάτι που δεν έχω δώσει δικαίωμα. Όμως δεν επεμβαίνω. Απλά δεν λέω τίποτα, ούτε ενισχύω μια φήμη»
Όταν είσαι σε μια σχέση, δεν θέλεις να βγεις έξω με τον σύντροφο σου και να είσαι άνετα μαζί του;
Ευγενία: «Ζω τη ζωή μου κανονικά, χωρίς κανέναν περιορισμό. Δεν ζούμε στη χώρα όπου οι παπαράτσι είναι παντού. Δεν μπορώ να ζήσω με αυτόν τον φόβο. θα εκφραστώ όπως θέλω, όχι όπως θα μου υποδείξει ένας τρίτος»
Έχεις συμβιώσει με σύντροφο σου; «Η συμβίωση είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε έναν γάμο και μια πολύ σοβαρή σχέση», λέει η ηθοποιός στο ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved