H Μερκούρη ακούει το ραδιόφωνο της εκκλησίας για να κοιμηθεί! Βοήθεια μας!
Showbiz

H Μερκούρη ακούει το ραδιόφωνο της εκκλησίας για να κοιμηθεί! Βοήθεια μας!

Μια εξομολόγηση ψυχής έκανε η Ειρήνη Μερκούρη μιλώντας για τον ρατσισμό, για τα παιδικά τη χρόνια αλλά και για τα κόμπλεξ που είχε μικρή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως πριν κοιμηθεί ακούει το ραδιόφωνο της εκκλησίας.


Έχεις βιώσει ρατσισμό στη ζωή σου εξαιτίας της τσιγγάνικης καταγωγής σου;

«Όχι. Τουλάχιστον δεν μου το έχουν δείξει. Ούτως ή άλλως, είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Στην αρχή ο κόσμος δεν πίστευε ότι είμαι τσιγγάνα και μάλιστα και από τους δυο γονείς. Είναι πολύ όμορφο. Έχει έρωτα. Είμαστε ευτυχισμένοι με απλά και ωραία μικρά πράγματα. Δύσκολα ένας άνθρωπος που έχει τα πάντα από άποψη υλικών αγαθών είναι ευτυχισμένος. Ερωτευόμαστε, αγαπάμε και είμαστε 100% εκεί. Έχουμε πάθος»


Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια; «Ευλογημένα και ευτυχισμένα. Δεν μεγάλωσα σε σκηνή. Το ήθελα όσο δεν φαντάζεσαι. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου ήταν εξελιγμένοι σε αυτό το πράγμα. Οι παππούδες μου όμως ζούσαν σε σκηνές. Όταν έβλεπα φωνογραφίες , έλεγα «Μαμά, ποτέ θα ζήσουμε και εμείς σε μια τέτοια σκηνή;» Το ζήλευα πάντα! Ονειρευόμουν να πάμε σε γάμο στην επαρχία. Η γιαγιά μου, παρότι τα παιδιά της, ήταν πολύ καλά οικονομικά, έστηνε τσαντίρι έξω από τη βίλα του γιου της. Είναι πολύ όμορφο. Οι τσιγγάνοι είμαστε ελεύθεροι. Πριν από εφτά χρόνια, είχα πάει στο Παρίσι, όπου με πλησίασαν τσιγγάνες για να μου πουν τη μοίρα μου. Όταν τους είπα πως είμαι τσιγγάνα από την Ελλάδα, τρελάθηκαν. Μιλήσαμε στη γλώσσα μας. Μαγεύτηκα! Είμαι πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Δεν είχα ποτέ κόμπλεξ στη ζωή μου με αυτό το θέμα».

Δεν είχες ποτέ και για τίποτα κόμπλεξ; «Στο σχολείο πίστευα ότι έχω άσχημη φωνή. Νόμιζα ότι ήταν τραγική. Δεν μιλούσα. Ντρεπόμουν. Είχα επίσης κόμπλεξ με το χαμόγελο μου. Στα παιδικά μου χρόνια θεωρούσα δεδομένο πως είμαι πολύ άσχημη»

Κάποια στιγμή προβλήθηκε σε εκπομπή ένα βίντεο από τσιγγάνικους αρραβώνες όπου τραγουδούσες. «Ναι. Ήμουν δεκαπέντε ετών. Τραγουδούσα το «Γκάζι» της Άννας Βίσση. Είχα έρω¬τα με τη Βίσση. Η ίδια μάλιστα είχε πει σε συνέντευξη της ότι είμαι η διάδοχος της. Ήταν πολύ τιμητικό για εμένα».

Αλήθεια εξομολογείσαι; «Ναι. Ό,τι με βαραίνει το λέω. Επίσης εδώ και ενάμιση χρόνο δεν βλέπω πια τηλεόραση. Κοιμάμαι ακούγοντας το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Έχω βρει την ψυχική μου ηρεμία», εξομολογείται στο περιοδικό Εγώ η τραγουδίστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved