Νικολάου: «Προτιμώ να τραγουδάω αφιλοκερδώς για παιδιά και άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη»
Showbiz

Νικολάου: «Προτιμώ να τραγουδάω αφιλοκερδώς για παιδιά και άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη»

Ο Φίλιππος Νικολάου δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική ζωή του. Έχει κάνει ένα γάμο και δεν έχει αποκτήσει παιδιά από επιλογή, όπως τονίζει.

«Την έννοια του γάμου την είδα, κατάλαβα τι σημαίνει. Από τότε και μετά δεν πιστεύω σε αυτό τον θεσμό. Είναι δέσμευση ή, αν θέλετε, άσκηση για δέσμευση και μια σύμβαση που σε παγιδεύει σε κανόνες. Σίγουρα υπάρχουν και ζευγάρια που έχουν βρει την ευτυχία μέσα από τον γάμο, αλλά εμένα αυτό δεν με αφορά. Όσο γιατί δεν έκανα παιδί, δεν είχα ποτέ την επιθυμία γι' αυτό που λέμε διαιώνιση του είδους» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.
Από οικονομικής πλευράς υποστηρίζει ότι -αν και στο παρελθόν άνοιξε ένα ρεστοράν, το οποίο δεν πήγε καλά και έχασε κάποια λεφτά- έχει κάνει καλή διαχείριση των χρημάτων του, τα οποία κέρδισε όταν δούλευε σκληρά. Γι' αυτό δεν θέλει να αναλώνεται σε εμφανίσεις που δεν του προσφέρουν καλλιτεχνικό έρεισμα. «Αν τυχόν η μοίρα-δεν μου γράψει άλλη τέτοια μεγάλη δουλειά σαν αυτή στο Badminton, θα ασχοληθώ με άλλα δρώμενα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Προτιμώ να τραγουδάω αφιλοκερδώς σε εκδηλώσεις για παιδιά και άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved