Γιάννης Ποιμενίδης: «Παρά την οικονομική κρίση υπάρχουν ευκαιρίες»
Showbiz

Γιάννης Ποιμενίδης: «Παρά την οικονομική κρίση υπάρχουν ευκαιρίες»

Το επάγγελμα που έχει επιλέξει ο Γιάννης Ποιμενίδης δεν θεωρείται πια τόσο προσοδοφόρο όσο ήταν παλιότερα. Είναι άνθρωπος που μπορεί να ζήσει και με λίγα χρήματα;

«Στην καθημερινότητα μου δεν βάζω υψηλούς στόχους. Παρ' όλα αυτά, ο βιοπορισμός είναι ένα θέμα ζωτικής σημασίας. Είναι νωρίς για να σου απαντήσω αν θα είμαι σε θέση να καλύπτω τις οικονομικές μου ανάγκες μέσα από αυτήν τη δουλειά. Προς το παρόν, τα καταφέρνω» τόνισε στο ΕΓΩ.

- Αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική σε μια δύσκολη εποχή για το θέατρο και την ελληνική μυθοπλασία. Δεν σε αγχώνει το γεγονός πως είσαι ένα νέο παιδί που ξεκινάει τώρα;
«Πιστεύω πως παρά την οικονομική κρίση υπάρχουν ευκαιρίες. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δουλειά του ηθοποιού. Είτε έχει να κάνει με την υποκριτική είτε με κάποιο άλλο επάγγελμα, ένας νέος άνθρωπος το ίδιο ζόρι θα αντιμετώπιζε. Οπότε, καλύτερα να κάνει αυτό που του αρέσει για να είναι καλά μέσα του.»

-Ως άνθρωπος είσαι εσωστρεφής ή αυτό που λέμε «έξω καρδιά»;
«Με τους φίλους μου είμαι έξω καρδιά. Όταν όμως βρίσκομαι σε ένα ξένο περιβάλλον, θέλω λίγο χρόνο μέχρι να αρχίσω να λειτουργώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved