Κώστας Μαρτάκης: «Τραγουδιστής είμαι. Εκεί θέλω να αποδεικνύω πράγματα»
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: «Τραγουδιστής είμαι. Εκεί θέλω να αποδεικνύω πράγματα»

Ο Κώστας Μαρτάκης από την πίστα του DWTS πέρασε φέτος στα παρασκήνια. Πού είναι πιο δύσκολα;

«Υπάρχει διαφορετικό άγχος και πίεση. Όταν χόρευα, με άγχωνε η χορογραφία και το να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της παρτενέρ μου Μαρίας Αντιμισάρη. Τώρα με αγχώνει να έχω στο μυαλό μου τη ροή του σόου. Ευτυχώς, ο ΑΝΤ1 μου ένα δίνει την ελευθερία να λέω κάποια πράγματα που μου έρχονται στο μυαλό. Προσπαθώ να ακούσω αυτά που λέει live η επιτροπή στον κάθε διαγωνιζόμενο και να μιλήσω γι αυτά. Η διαδικασία με δυσκολεύει, αλλά γενικά μου αρέσει πολύ η τηλεόραση» τόνισε στο ΟΚ.
-Η Ντορέττα Παπαδημητρίου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πέρσι στην ίδια θέση. Αγχώνεσαι να είσαι το ίδιο καλός;
«Είχα άγχος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του ΑΝΤ1 που με επέλεξε. Από εκεί και πέρα, και με την Ντορέττα είμαστε φίλοι και με τον Αργυρή Αγγέλου, που ήταν πριν από εκείνα Δεν θέλησα να αντιγράψω κομμάτια τους. Σκέφτηκα ότι για να διαλέγει εμένα το κανάλι, θέλει αυτά που είμαι και όχι να με βάλει σε καλούπια. Εξάλλου, ως άνθρωπος δεν μπαίνω εύκολα σε καλούπια. Αν με εγκλωβίσεις θα είμαι κακός. Μου αρέσει ο αυθορμητισμός.»

-Έχεις δείξει κομμάτια του εαυτού σου μέχρι τώρα στο σόου;
«Έχω δείξει εδώ και χρόνια ποιος είμαι. Ως διαγωνιζόμενος είχα να «πλασάρω» τον εαυτό μου μόνο. Τώρα πρέπει να «πλασάρω» τα παιδιά που χορεύουν και είναι πιο δύσκολο, γιατί το αποτέλεσμα εξαρτάται και από αυτόν με τον οποίο μιλάω. Δεν θέλω να πω κάτι που θα προσβάλει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις την αντοχή και τα όρια των άλλων.»

-Δεν σε απασχολεί να αποδείξεις ότι είσαι καλός παρουσιαστής;
«Δεν θέλω να αποδείξω ότι είμαι καλός παρουσιαστής. Ούτε ήθελα να αποδείξω ότι είμαι καλός σε μιμήσεις όταν ήμουν στο YFSF ή καλός χορευτής. Τραγουδιστής είμαι. Εκεί θέλω να αποδεικνύω πράγματα. Μου γίνονται προτάσεις, τις αποδέχομαι και θέλω να περνάω καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved