Τζωρτζίνα Λιώση: «Τίποτα δεν έρχεται μόνο του, αν δεν το κυνηγήσεις»
Showbiz

Τζωρτζίνα Λιώση: «Τίποτα δεν έρχεται μόνο του, αν δεν το κυνηγήσεις»

Η Τζωρτζίνα Λιώση ξεκίνησε σπουδάζοντας ψυχολογία, έγινε μοντέλο του οίκου Bvlgari, πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Κανένας» και «Η Αγάπη έρχεται στο τέλος». Είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα πορεία της;

«Είμαι ευχαριστημένη που μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να κάνω πολλά από αυτά που ήθελα. Έκανα την πρώτη μου ταινία, «Κανένας», όταν ήμουν ακόμη στο Πανεπιστήμιο, απ' όπου αποφοίτησα μετά το τέλος των γυρισμάτων. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην Τουρκία, συνέχιζα τα μαθήματα ιταλικής γλώσσας, ενώ τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας, «Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος», ολοκληρώθηκαν λίγο πριν φύγω για το μεταπτυχιακό μου στη Ρώμη. Είμαι ικανοποιημένη επειδή έκανα πράγματα που διέφεραν αρκετά το ένα από το άλλο» τόνισε στο Hello.

-Το κυνήγησες ή άφησες και λίγο στη μοίρα τους τα πράγματα:
«Τίποτα δεν έρχεται μόνο του, αν δεν το κυνηγήσεις. Ήταν δύσκολο να συνδυάσω σπουδές και δουλειά, πολύ περισσότερο που ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και την χώρα μου. Μετά το «Κανένας», είχα αποφασίσει ότι αφού ολοκληρώσω τις σπουδές μου, ο επόμενος στόχος μου θα ήταν η υποκριτική. Υπήρξαν, όμως, φορές που τα γεγονότα προλάβαιναν το πρόγραμμα μου κα εν τέλει το πράγματα από μόνα τούς εξελίχθηκαν αλλιώς απ' ο,τι είχα σχεδιάσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved