Αυτά είναι τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz που χώρισαν μέσα στο 2014
Showbiz

Αυτά είναι τα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz που χώρισαν μέσα στο 2014

Το 2014 σε μερικές ώρες φεύγει και μαζί του παίρνει και τους χωρισμούς των Ελλήνων celebrities, οι οποίοι επέλεξαν μέσα στη χρονιά να τραβήξουν δρόμους χωρισμούς.

Ένας από τους χωρισμούς που πολυσυζητήθηκε ήταν αυτός του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Μετά από 18 χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς.

Ένα ακόμη ζευγάρι που μετά από χρόνια κοινής συμβίωσης, χώρισε ήταν αυτό της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή. Τα γκρίζα σύννεφα που υπήρχαν από καιρό στον γάμο του Κώστα Κόκλα και της Κατερίνας Σούλη δεν μπόρεσαν να φύγουν, παρά τις συστηματικές και επίμονες προσπάθειες που έκαναν οι δύο τους για χάρη του γιου τους, Δημήτρη.Έτσι μέσα στο καλοκαίρι έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Ένα ακόμη ζευγάρι που θα το βρει μαζί το νέο έτος είναι η Στέλλα Καλλή με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, ενώ στον χωρισμό οδηγήθηκε και ο Τόνυ Δημητρίου με την Νίνα Αλτάνη έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης και γάμου.

Ανάμεσα στους χωρισμένους δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τον Κώστα Φραγκολιά, τον Ορέστη Τζιόβα αλλά και τον Πάνο Κιάμο. Ένα ακόμη ζευγάρι που οδηγήθηκε στον χωρισμό μετά από πολλά χρόνια γάμου ήταν αυτό του Τζώνη Καλημέρη και της Μαρία Ιωάννου.

Ανάμεσα στις γυναίκες που χώρισαν μέσα στη χρονιά είναι και η Βίκυ Σταυρόπουλου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Χριστίνα Πολίτη και η Ιωάννα Παππά. Σε οριστικό χωρισμό προχώρησε και ο Στέλιος Διονυσίου με την επί πολλά χρόνια σύζυγο του, Μαριλίτα ενώ την απόφαση να χωρίσουν πήραν και η Λάουρα Νάργιες με τον επί χρόνια αγαπημένο της, Δημήτρη Δαλάκο.

Ένα ακόμη ζευγάρι που δεν περιμέναμε να χωρίσει αφού η σχέση τους όδευε προς τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η Ελένη Φουρέιρα με τον Γιώργο Σαμαρά ενώ ακόμη στο χωρισμό οδηγήθηκε και η Ευαγγελία Αραβανή με τον Ηλία Βρεττό.

Φυσικά από την λίστα των χωρισμένων δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άκης Πετρετζίκης με την Demy αλλά και η Κλέλια Ρένεση με τον Αντώνη Κανάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved