Γιώργος Μιχαλακόπουλος: «Η καλή τηλεόραση και ο καλός κινηµατογράφος δεν υπάρχουν σήµερα»
Showbiz

Γιώργος Μιχαλακόπουλος: «Η καλή τηλεόραση και ο καλός κινηµατογράφος δεν υπάρχουν σήµερα»

Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς που είχαμε ποτέ και σίγουρα είναι από τους λίγους που μπορεί να εκφέρει γνώμη για τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για την τηλεόραση όπως και για τον κινηματογράφο.

Ερωτώμενος πόσο τον αφορά η σημερινή τηλεόραση, ο ίδιος απαντά στη real: «Εκείνα που µε αφορούν τα έκανα: το «Εκείνος κι εκείνος», τα σίριαλ µε τις υπογραφές του Κουτσοµύτη, του Σµαραγδή, του Γερµανού... Η καλή τηλεόραση και ο καλός κινηµατογράφος δεν νοµίζω πως υπάρχουν σήµερα. Ταλανίζονται µέσα στη γενικότερη κρίση. Οι εξαιρέσεις είναι λίγες, αλλά δεν θα τις ονοµατίσω. ∆εν αναφέρω ποτέ το καλό γιατί του κάνω ζηµιά.

Θα θέλατε να συνεχιστεί η συνεργασία σας µε το Εθνικό;

«Αν µου προτείνει ένα έργο που θα µε ερεθίσει, θα το κάνω µε µεράκι. Και, βέβαια, µε πολύ κόστος για την τσέπη µου. Γιατί µη φανταστείς ότι εδώ στο Εθνικό υπάρχουν οι καλύτερες οικονοµικές συνθήκες - δεν είναι όπως την εποχή του Μινωτή, που ο πρωταγωνιστής του Εθνικού είχε τον ίδιο µισθό µε τον πρόεδρο του Συµβουλίου της Επικρατείας. Αν όµως δεν µε ενδιαφέρει, δεν θα πω «ας το ανεβάσω και αυτό για να σπρώξω τον χρόνο». ∆εν µου αρέσει να ξοδεύοµαι. Και ας πορεύοµαι δίχως να βλέπω τι γράφει το κοντέρ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved