Μαρία Μπακοδήμου: «Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας να χαλάσουμε τη φιλία μας με τον Φώτη»
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: «Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας να χαλάσουμε τη φιλία μας με τον Φώτη»

Πρέπει να είναι ωραία αίσθηση να δουλεύει κανείς μ' ένα φίλο που ουσιαστικά είναι και οικογένεια του.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε αγαπημένοι και δεν περάσαμε ποτέ κρίση στη σχέση μας. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μας να χαλάσουμε τη φιλία μας για πράγματα που δεν αξίζουν τόσο, αφού αντικειμενικά κινούμαστε σ' έναν άκρως ανταγωνιστικό και δύσκολο χώρο» τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου στο Hello.
-Ποια στιγμή απ' όλα αυτά που έχετε ζήσει τόσα χρόνια μαζί, νιώθεις ότι σας έφερε πιο κοντά;
«Με τον Φώτη είμαστε φίλοι πάνω από 25 χρόνια. Είμαστε μαζί μια ζωή κι έχουμε αντιμετωπίσει τα πάντα μαζί, ωραία και άσχημα. Έχουμε ζήσει έρωτες, προδοσίες, απώλειες, δυσκολίες. Νομίζω ότι μια από τις πιο δυνατές μας στιγμές ήταν η περίοδος που έφυγε ο μπαμπάς του Φώτη.»
-Ποιος είναι ο πιο δυνατός από τους δύο στα δύσκολα;
«Και οι δύο, ανάλογα τη φάση που περνάει ο καθένας μας κάθε φορά. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.»
- Ήταν συγκινητικό όταν ο Φώτης σου ζήτησε να βαφτίσεις το γιο του;
«Είτε το βάφτιζα και γινόμουν πνευματική του μητέρα όπως τώρα, είτε ήταν απλώς το παιδί του Φώτη, του αδερφού μου, και ήταν ανίψι μου, έτσι κι αλλιώς θα είχαμε οικογενειακούς δεσμούς με το μικρό. Μου αρέσει, όμως, που είμαι και νονά του Γιώργου. Αυτό το παιδί, επειδή μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα του, έχει πολύ πλάκα όταν κοιτάζω μια τον ένα και μια τον άλλον και συνειδητοποιώ ότι παίρνουν ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved