Βρεττός: «Με παίρνουν τηλέφωνα για δήθεν παπαρατσικά και είμαι αρνητικός»
Showbiz

Βρεττός: «Με παίρνουν τηλέφωνα για δήθεν παπαρατσικά και είμαι αρνητικός»

Ο Ηλίας Βρεττός είναι ένα πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Μετανιώνει όταν βλέπει τον εαυτό του σε πρωτοσέλιδα για γάμους και χωρισμούς;

«Πάντα προστατεύω και προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Δεν επιδίωξα ποτέ να στήσω θέμα. Με παίρνουν τηλέφωνα για δήθεν παπαρατσικά και πάντοτε είμαι αρνητικός. Είχαν βγει πολλά για την τελευταία σχέση μου. Τόσα πολλά που ήταν υποκριτικό να κρύβομαι. Έτσι, μίλησα». Επομένως στο μέλλον θα αποφύγει να κάνει δεσμό με αναγνωρίσιμη κοπέλα; «Δεν θα βάλω ταμπέλες. Δεν θα αλλάξω. Θα είμαι αυτό που είμαι. Θα κάνω σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα μου το βγάλει αυτό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Είναι οι καλλιτέχνες πιο ευαίσθητοι άνθρωποι; «Δεν είμαι σίγουρος. Ίσως. Σίγουρα κάνουμε μια δουλειά που μας βοηθά πιο γρήγορα να θεραπευτούμε αν δεν είμαστε καλά. Δεν έχουμε το δικαίωμα να μην είμαστε καλά. Ο κόσμος που έρχεται να μας ακούσει και πληρώνει περιμένει να είμαστε καλά. Στα καλά της δουλειάς, λοιπόν, είναι η ταχεία ανάρρωση. Και η αυτοπεποίθηση που λαμβάνουμε ως ανταμοιβή από τον κόσμο. Οφείλεις να είσαι επαγγελματίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved