Stan: «Δεν ήμουν ποτέ μέρος του συστήματος. Είμαι αποστασιοποιημένος από όλο αυτό »
Showbiz

Stan: «Δεν ήμουν ποτέ μέρος του συστήματος. Είμαι αποστασιοποιημένος από όλο αυτό »

Ο Stan ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 μέσα στην κρίση. Ποιες δυσκολίες συνάντησε στην αρχή;

«Ήταν τελείως έξω από το μονοπάτι που είχα επιλέξει να ακολουθήσω, καθώς δεν περίμενα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Τότε έμενα στην Πάρο και δούλευα ως ηλεκτρολόγος. Είχα έναν φίλο στην Αθήνα και μου πρότεινε να γράψω ένα τραγούδι. Ηρθα, το γράψαμε και τότε φτιαχνόταν ένα συγκρότημα, οι Vegas, με μάνατζερ τον γιο της Χαρούλας Αλεξίου, τον Μάνο Θεοφίλου. Στείλαμε το τραγούδι, άκουσαν τη φωνή μου και θέλησαν να με γνωρίσουν. Γύρισα στην Πάρο, μάζεψα τα πράγματά μου και ήρθα στην Αθήνα. Δεν προέκυψε κάποια συνεργασία αμέσως, κατάφερα όμως να μπω στον χώρο σιγά-σιγά. Εχω ξεκινήσει από χαμηλά στη δισκογραφία, κάνοντας πολλά demo για καλλιτέχνες που σήμερα είναι ανύπαρκτοι. Όμως έτσι κέρδισα τον σεβασμό διάφορων ανθρώπων του χώρου, γιατί δούλευα νυχθημερόν» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Πώς ήρθε η πρώτη σου επιτυχία;
«Πολλοί προσπάθησαν να με αποθαρρύνουν, όμως αυτό είναι κάτι που γίνεται ακόμα και σήμερα. Εξι μήνες αφότου ήρθα στην Αθήνα έγινε επιτυχία το «Last summer». Τότε το τραγούδι παιζόταν από το ραδιόφωνο κι εγώ το άκουγα στο καφέ όπου δούλευα για να ζήσω. Αυτό με πείσμωσε ακόμα περισσότερο και ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Μάλιστα, το «Last summer» το είχα γράψει για την Καλομοίρα, τελικά όμως εκείνη δεν το ήθελε. Κατά τύχη το άκουσε ο Μάκης Πουνέντης και από την επόμενη μέρα που το έπαιξε στο ραδιόφωνο, μέσα σε χρόνο dt έγινε Νο 1 στα charts και έμεινε στην κορυφή επί έξι μήνες. Εν συνεχεία ήρθαν κάποια τραγούδια όπως το «Call me» και κάποια άλλα, γνώρισα τον μάνατζέρ μου, τον Χρήστο Τερζίδη, ενώ παράλληλα δημιουργήσαμε την Icon Music. Αποτελείται από τρεις νέους ανθρώπους, τον Πάνο Βλασακούδη, τον Μάνο Δεδεβέση και τον Ιωσήφ Κοτσιφάκη. Ο,τι έχουμε καταφέρει με τους συνεργάτες μας, το έχουμε πετύχει μέσα από τη δουλειά μας.»
- Εννοείς ότι το καλλιτεχνικό σύστημα δεν σε στήριξε;
« Οχι, διότι δεν ήμουν ποτέ μέρος του συστήματος. Δεν έχω φίλους από τον χώρο, δεν θα με δεις σε τραπέζια κοσμικών, ούτε να βγάζω φωτογραφίες για τα περιοδικά. Είμαι αποστασιοποιημένος από όλο αυτό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved