Δίδυμος έρωτας για Βούρου - Σκουρλή
Showbiz

Δίδυμος έρωτας για Βούρου - Σκουρλή

Οι δίδυμοι πολίστες συνάντησαν δύο καλλονές της showbiz και εγένετο... έρως! Ο φτερωτός θεός σημάδεψε, φέτος την άνοιξη, την οικογένεια Εμμανουηλίδη και τις δύο κολλητές φίλες της πασαρέλας Μαρία-Λουίζα Βούρου και Κατερίνα Σκουρλή.

Με πλατύ χαμόγελο κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες η κόρη του ηθοποιού Γιάννη Βούρου. Ο νέος έρωτας της «Μαριλού του μόντελινγκ», όπως αποκαλούν τη Μαρία-Λουίζα, είναι 24άρης, ωραίος, διαθέτει κοιλιακούς-φέτες, φήμη καλού πολίστα και λέγεται Βασίλης Εμμανουηλίδης. Ο πολίστας του Εθνικού φαίνεται πως μαγεύτηκε από την ομορφιά της παρουσιάστριας. Εδώ και λίγες εβδομάδες είναι αχώριστοι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο cafe-bar-restaurant της Γλυφάδας «Faces». Μια ματιά ήταν αρκετή για να έρθουν πιο κοντά και να σμίξουν. Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από περίπου δύο μήνες. Πρόσφατα δε που σιγουρεύτηκαν ότι ταιριάζουν, αποφάσισαν να γνωρίσουν τον δίδυμο αδερφό του Βασίλη, Γιάννη, στην κολλητή της Μαρίας-Λουίζας, την Κατερίνα Σκουρλή.

Οταν λοιπόν το ζευγάρι σύστησε τον επίσης πολίστα του Εθνικού Γιάννη Εμμανουηλίδη στη sexy Κατερίνα Σκουρλή, άλλος ένας έρωτας γεννήθηκε, πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ούτε οι τελευταίοι κρύβουν πως πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πρόσφατα εθεάθησαν μαζί σε μαγαζί της παραλιακής και ήταν συνεχώς αγκαλιασμένοι. Εμείς να τους ευχηθούμε κάθε ευτυχία!

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved