Αποστόλης Τότσικας: «Θέλω ένα δίκαιο τέλος για όλους τους χαρακτήρες!»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Θέλω ένα δίκαιο τέλος για όλους τους χαρακτήρες!»

Για δεύτερη χρονιά το «Μπρούσκο» σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Περίμενε o Αποστόλης Τότσικας ότι θα είχε την ίδια απήχηση;

«Δεν το περίμενα τόσο πολύ, γιατί είχαν βγει κι άλλες σειρές. Τελικά έχει κερδίσει τον κόσμο το «Μπρούσκο» και αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο» τόνισε στο TV Ζαππινγκ.
-Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία; Ποιο είναι το μυστικό;
« Δεν έχει συνταγή η επιτυχία! Είναι μια σειρά με πιο νέους ανθρώπους που έχει ίντριγκες εξωτερικά γυρίσματα και γρήγορους ρυθμούς»
-Το «Μπρούσκο» θα συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά. Συμφωνείς με αυτό ή θεωρείς ότι έχει κλείσει ο, κύκλος της σειράς και πρέπει να σταματήσει;
«Ειδικά αυτή την εποχή είτε συμφωνείς είτε δεν συμφωνείς είναι μια δουλειά που σε προχωράει κι αν συνεχιστεί δεν μπορείς να πεις όχι.»
-Οπότε εσύ θα συνεχίσεις και στον τρίτο κύκλο της σειράς;
«Εγώ ξέρω ότι θα συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Από εκεί και πέρα μόλις τελειώσει ο φετινός κύκλος θα ξανασυζητήσουμε και θα προχωρήσουμε.»
- Αποστόλη, τι φινάλε θα ήθελες για τον Σήφη;
«Θέλω ένα δίκαιο τέλος για όλους τους χαρακτήρες! Να πάρουν όλοι το δρόμο που πρέπει να πάρουν και να βρουν την ηρεμία τους.»
-Στον φετινό κύκλο σε είδαμε σε λιγότερα επεισόδια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό. Υπάρχει κάποιο πλάνο για τη συνέχεια;
«Αν ύπαρχε πλάνο θα ήθελα πολύ να μου το δώσουν να το δω. (γέλια) Δεν ξέρω. Ετυχε να κάνω αυτή την ταινία στην Αμερική και μακάρι να τύχει κι άλλη. Είναι το όνειρο μου!»
-Δηλαδή θα εγκατέλειπες την Ελλάδα για να κυνηγήσεις δουλειά στο εξωτερικό;
«Ναι, βέβαια!»
-Σε έχουν κουράσει τα συνεχή ταξίδια Ελλάδα-Κύπρος για τις ανάγκες της σειράς;
Πολύ! Την πρώτη χρονιά ήταν εύκολο και το είχα πάρει απόφαση. Τώρα ήδη τρέχουν κάποια πράγματα πάρα πολύ και θέλω για λίγο να κάνω ένα διάλειμμα.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved