Σοφία Βόσσου – Ερασμία Μάνου: Μιλούν για τη σχέση τους με τον Μικρούτσικο
Showbiz

Σοφία Βόσσου – Ερασμία Μάνου: Μιλούν για τη σχέση τους με τον Μικρούτσικο

Για τις σχέσεις που έχουν διατηρήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους η Σοφία Βόσσου και η κόρη της, Ερασμία.

Έχεις καταπληκτική σχέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που ήταν σύντροφος της μητέρας σου για μία δεκαετία. Εράσμια: «Ο Αντρέας ήταν ένα πολύτιμο κόμματι της ανατροφής μου. Για ένα μεγάλο διάστημα μου έκανε ιδιαίτερα στα Μαθηματικά και στα Νέα Ελληνικά και έχουμε ρίξει ομηρικούς καβγάδες γιατί προσπαθούσε να μου μάθει την προπαίδεια και το συντακτικό. Τον αγαπάω πάρα πολύ»
Σοφία: «Ήμασταν μία μεγάλη οικογένεια Έχουμε περάσει άπειρα καλοκαίρια μαζί, στήνοντας τις σκηνές μας δίπλα δίπλα στη μία κοιμόμασταν ο Αντρέας κι εγώ και στην άλλη ο Σιέργιος με την Εράσμια»


Ερασμία, στενοχωρήθηκες όταν χώρισαν;
Εράσμια: «Δεν λυπήθηκα που χώρισαν, αλλά επειδή έβλεπα τη μητέρα μου να στενοχωριέται. Με τον Αντρέα και τον γιο του, τον Στέργιο, δεν χαθήκαμε ποτέ. Επικοινωνούσαμε και επικοινωνούμε πολύ συχνά, Έχουμε μία ουσιαστική σχέση, που έχει αντέξει στον χρόνο. Τον νιώθω σαν αδελφό μου»

Έχετε διατηρήσει επαφές με τον Αντρέα;
Ερασμία: «Ναι, βέβαια. Όταν έμαθε ότι θα πάω στο Voice μου έστειλε μήνυμα στο και μου ευχήθηκε «καλή επιτυχία». Και μου έχει υποσχεθεί να μαγειρέψει για να φάμε όλοι μαζί»

Σοφία: «Ο Αντρέας είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που κρατάω καλά φυλαγμένο στην ψυχή μου. Περάσαμε τόσο όμορφες στιγμές κάναμε τόσα πράγματα μαζί οπότε μας δένει βαθιά και αληθινή αγάπη. Είναι οικογένεια μου θέλω να μαθαίνω νέα του, θέλω να είναι καλά και συγκινήθηκα πολύ όταν ήρθε να με δει στην παράσταση. Είχαμε σταματήσει να επικοινωνούμε για ένα διάστημα, γιατί είχε επιλέξει να απομονωθεί, αλλά ξαναβρεθήκαμε και τώρα μιλάμε πολύ συχνά»
Πηγή: OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved