Κουινέλης-Αδάμου: Ετοιμάζουν βαλίτσες για Κύπρο
Showbiz

Κουινέλης-Αδάμου: Ετοιμάζουν βαλίτσες για Κύπρο

Εδώ και δύο χρόνια που είναι μαζί, μπορεί να τους χωρίζει η απόσταση, αφού ο Μιχάλης Κουινέλης ζει στην Αλεξανδρούπολη και η Ήβη Αδάμου στην Αθήνα, ωστόσο οι δυο τους έχουν καταφέρει να μένουν ανεπηρέαστοι από τη χιλιομετρική απόσταση.

Έχουν καταφέρει μάλιστα να φτιάξουν το πρόγραμμά τους με τέτοιον τρόπο ώστε να συναντιούνται συχνά και να μην αφήνουν μεγάλα διαστήματα χωρίς να είναι μαζί. Ο Μιχάλης επισκέπτεται πολύ συχνά την Αθήνα, όπου η Ήβη συνέχιζε μέχρι πρότινος τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Για την ακρίβεια η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε πριν από λίγες ημέρες τα τελευταία της μαθήματα, τα οποία και ολοκλήρωσε με επιτυχία. Αυτό που απομένει πια είναι η ορκωμοσία για το πτυχίο της.
Το ζευγάρι μέσα στο καλοκαίρι έχει πολύ φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, αφού Ιούλιο και Αύγουστο θα πραγματοποιήσουν live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Μιχάλης Κουινέλης με τους Stavento και η Ήβη Αδάμου με τη Miss Cherry. Έτσι λοιπόν έχουν αποφασίσει τον Σεπτέμβριο να βρεθούν στη γενέτειρα της Ήβης, την Κύπρο, και συγκεκριμένα στην επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου, όπου σύμφωνα με τη Real ζει η οικογένεια της τραγουδίστριας. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν μαζί εκεί, αφού ο ανατρεπτικός τηλεοπτικός κόουτς διατηρεί άριστες σχέσεις με τους γονείς της αγαπημένης του.
Το ίδιο ισχύει και για τη γνωστή τραγουδίστρια. Ο Μιχάλης έχει συστήσει τη σύντροφό του στους γονείς του, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από το ταξίδι που πραγματοποίησε το ζευγάρι τη Μεγάλη Εβδομάδα στη γενέτειρα του τραγουδιστή, την Αλεξανδρούπολη. Σε ό,τι αφορά ωστόσο τις φήμες για επικείμενο γάμο, οι οποίες κυκλοφόρησαν μετά το Πάσχα, το ζευγάρι παραμένει ευτυχισμένο και ερωτευμένο, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved