Για ποιους λέει η Σολωμού: «Αρέσκονται να µας «θάβουν» και να µας τα χώνουν πολύ άγρια»;
Showbiz

Για ποιους λέει η Σολωμού: «Αρέσκονται να µας «θάβουν» και να µας τα χώνουν πολύ άγρια»;

Στην αντεπίθεση περνάει η Μαρία Σολωμού μιλώντας για όλους εκείνους που μιλούν καυστικά για την ίδια αλλά και για τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά με τον οποίο συνεργάζεται για ακόμα μία φορά θεατρικά.

Να γυρίσουµε στο «ΚΤΕΛ» και στον Μουτσινά. Τρώει άγρια και πολύ καυστική κριτική ο Νίκος...

«Όπως κι εγώ! Εµάς ή µας αγαπούν ή µας µισούν, δεν υπάρχει µέση κατάσταση. Αυτοί που µας µισούν, που δεν είναι λίγοι, αρέσκονται να µας «θάβουν» και να µας τα χώνουν πολύ άγρια µερικές φορές, αλλά OK, όλα είναι στο παιχνίδι. Το µάθαµε πια το έργο! Από την άλλη, προτιµώ να µε αντιπαθούν παρά να περνάω απαρατήρητη - και στη σκηνή και στη ζωή».

Παίρνεις το µέρος του Νίκου όταν του τα χώνουν;

«Πάντα. Ξέρεις τι πληρώνει, όπως και εγώ; Ότι λέµε τα πράγµατα µε το όνοµά τους σε µια εποχή που όλοι κρύβονται πίσω από τα δάχτυλό τους και κάνουν κωλοτούµπες. Εµείς «δεν µασάµε» και αυτό ενοχλεί. Κάποια στιγµή που εκτέθηκα πολύ στη δηµοσιότητα µε πολλές φωτογραφίσεις και ακόµα πιο πολλές συνεντεύξεις, είπα πράγµατα «προχωρηµένα» που ενόχλησαν, αλλά ήταν οι αλήθειες µου. Στη συνέχεια αποφάσισα να βάλω ένα φρένο, να µη δίνω πατήµατα για να µου την πέσουν και πάλι. Όχι γιατί χαλιέµαι. Βαριέµαι και γι’ αυτό περιόρισα τα πάντα. Οι συνεντεύξεις είναι µια παγίδα. Λες κάτι, κάποιοι το αποµονώνουν και φαίνεται αλλιώς από αυτό που εννοούσες. Μετά πρέπει να βγεις να εξηγήσεις. Αυτό κι αν είναι το χειρότερό µου. Το σιχαίνοµαι να επανέρχοµαι για να πω τι ακριβώς εννοούσα. Και δεν το κάνω πια».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved