Νάνσυ Αλεξιάδη: «Είμαι θετική για μια συνεργασία στην τηλεόραση»
Showbiz

Νάνσυ Αλεξιάδη: «Είμαι θετική για μια συνεργασία στην τηλεόραση»

Μολονότι κάποιες στιγμές απογοητεύτηκε επαγγελματικά, η Νάνσυ Αλεξιάδη δεν κατέθεσε τα όπλα. 

«Ουσιαστικά, δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Απλά, δεν εμφανιζόμουν σε μαγαζιά της Αθήνας, αλλά στην επαρχία και στο εξωτερικό. Ταξίδεψα πολύ. Κάναμε περιοδεία στην Αμερική με τον Θάνο Πετρέλη, ενώ εμφανίστηκα στην Κύπρο και τη Γερμανία».

Εχει κάνει αξιόλογες συνεργασίες με ανθρώπους της δισκογραφίας, όπως ο Κώστας Μηλιωτάκης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου. Συνεργασίες, όμως, που δεν προβλήθηκαν στα media. «Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε η προώθηση και η προβολή που θα έπρεπε από τη δισκογραφική εταιρεία μου (σ.σ. για πέντε χρόνια ήταν στην Heaven)» λέει, ενώ μου εξηγεί πως αυτή την περίοδο δεν ανήκει σε κάποιο label. Παρότι αρκετοί καλλιτέχνες, εκτός από το τραγούδι, δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και σε άλλα πράγματα, η Νάνσυ βιοπορίζεται αποκλειστικά από τις εμφανίσεις που κάνει σε νυχτερινά κέντρα. «Πρόσφατα, έγραψαν με υποτιμητικό τρόπο πως εργάζομαι σε μαγαζί της επαρχίας, κάτι που με ενόχλησε, διότι η δουλειά ενός τραγουδιστή δεν είναι να εμφανίζεται μόνο σε μαγαζιά της Αθήνας» τόνισε στο People.

Βέβαια, πλέον έχει πολλά πράγματα στο μυαλό της. «Δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να ασχοληθώ με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Θεωρώ πως έχω αμεσότητα και είμαι κοινωνικός άνθρωπος. Ειδικά με τις γυναίκες τα πάω πολύ καλά, διότι είμαι ανοιχτή απέναντί τους και δεν βγάζω ανταγωνισμό. Θα ήμουν πολύ θετική για μια συνεργασία στην τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved