Χρήστος Ανθόπουλος – Σοφία Κίλια: «Θα κάνουμε σίγουρα θρησκευτικό και ένα μεγάλο πάρτι»
Showbiz

Χρήστος Ανθόπουλος – Σοφία Κίλια: «Θα κάνουμε σίγουρα θρησκευτικό και ένα μεγάλο πάρτι»

Για όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή του μετά τον ερχομό του γιου του αλλά και γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμη με την αγαπημένη του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Ανθόπουλος.

Έχει αλλάξει τη ζωή σας το μωρό;
Χρήστος: Μόνο προς το καλό! Είναι φοβερή η χαρά και η ενέργεια που σου δίνει το μωρό. Για τη Σοφία είναι πρακτικά πιο δύσκολα, γιατί ξυπνάει συνέχεια το βράδυ για να τον θηλάζει.
Σοφία: Η σχέση μας πάντως είναι πολύ καλύτερη από πριν, σε δένει πολύ το μωρό, όχι ότι είχαμε ποτέ προβλήματα.


Γιατί δεν παντρευτήκατε;
Χρήστος: Δεν προλάβαμε να οργανώσουμε το γάμο! Θα κάνουμε σίγουρα θρησκευτικό και ένα μεγάλο πάρτι. Ιδανικά θέλουμε το μυστήριο να γίνει σε κλειστό κύκλο, να το βιώσουμε όπως πρέπει. Με τη Σοφία είμαστε μαζί οκτώ χρόνια και συζούμε τα επτά. Ο γάμος δεν θα αλλάξει κάτι στη σχέση μας, ζούμε σαν παντρεμένοι εδώ και καιρό.


Πώς θα τον βαφτίσετε;
Χρήστος: Γιώργο, το όνομα του πατέρα μου. Η χαρά που παίρνουν οι γονείς είναι πολύ μεγάλη, δεν θα μπορούσα να τον ονομάσω αλλιώς. Η βάφτιση λέμε να γίνει το επόμενο καλοκαίρι στη Χαλκιδική, ίσως μαζί με το γάμο. Έχω σπίτι στη Σίβηρη, στην Κασσάνδρα, και μάλλον θα το συνδυάσουμε. Εκεί θα περάσουμε φέτος και μερικές μέρες διακοπών, φυσικά με το μωρό. Μάλιστα μετά, σχεδιάζουμε να πάμε στο Λονδίνο μερικές μέρες με τον μπέμπη, γιατί εκεί ζει ο αδελφός της Σοφίας.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved